reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tylko że mnie w zasadzie piecze u dołu, i mam taki żóltozielony śluz. Miałam już kiedyś coś podobnego i lekarz dał mi tabletki (to była infekcja). W zasadzie mogę kupić vagical i tantum rosa, ale nie wiem czy to pomoże :) umówiłam się na szybko do ginekologa dzisiaj na 17 to zobaczę co mi przepisze :) tak jak mówię, miałam już kiedyś ( nawet ze 2 razy) infekcję i wiem jakie to uciążliwe :(
Może ta informacja się komuś przyda :D byłam u ginekologa, okazało się że te objawy to infekcja grzybicza. Pytam z czego ? Nie chodzę na basen ani nic. Pani doktor powiedziała że tak się może dziać na początku ciąży ( nie mam pewności jeszcze że jestem, mówiłam jej o tym) albo jeśli jest się np przeziębionym :) dostałam globułki i maść :)

Może ta informacja się komuś przyda :D byłam u ginekologa, okazało się że te objawy to infekcja grzybicza. Pytam z czego ? Nie chodzę na basen ani nic. Pani doktor powiedziała że tak się może dziać na początku ciąży ( nie mam pewności jeszcze że jestem, mówiłam jej o tym) albo jeśli jest się np przeziębionym :) dostałam globułki i maść :)
Mojej przyjaciółce dwa razy się zrobiła infekcja grzybiczna na początku ciąży pierwszen i drugiej. Nigdy wcześniej ani później nie miała

Negatywne [emoji3]
W tym miesiącu po prostu są w inny sposób. Zawsze było biało, ten pasek był niewidoczny praktycznie w ogóle. Taki lekko widoczny pojawiał się przed owu no i później już tylko jeden dzień pozytyw i znowu znikał. W tym miesiącu ten pasek jest widoczny, ale codziennie tak samo. Nie ciemnieje, więc wydaje mi się że owu będzie jak zawsze. Ufff

Ja mam dzisiaj takie kłócie jajnika, że nie wiem... Na owulację niby za wcześnie ale pierun jeden wie...

reklama
Do góry