reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja czuję prawie przez caly czas ze gdzies przy szyjce ten sluz siedzi. Chwilami na papierze zostaje.
Wczoraj bylo trochę seksow to zalalam W. takim bialym sluzem :D
No nic zobaczymy
Smerfetka, powiem Ci szczerze, że czytając Twoje posty widzę, że Wy uprawiacie baaardzo dużo seksu, a jednak jak miałaś wcześniej już biochemiczne, to warto sobie dać chwilę przerwy z przytulankami, żeby dzidziuś miał szansę się dobrze zagnieździć.. Wszyscy lekarze u których się przewinęlam odradzają współżycie w takich sytuacjach, a wiem o czym mówię, bo już trzy biochemiczne zaliczyłam.. Oczywiście w zdrowych ciążach to nie jest przeciwskazanie, ale kiedy się coś dzieje/działo wcześniej, to jednak warto chwilę poczekać.. Trzymam kciuki, żeby tym razem beta się rozkręciła!!

reklama
Negatywne [emoji3]
W tym miesiącu po prostu są w inny sposób. Zawsze było biało, ten pasek był niewidoczny praktycznie w ogóle. Taki lekko widoczny pojawiał się przed owu no i później już tylko jeden dzień pozytyw i znowu znikał. W tym miesiącu ten pasek jest widoczny, ale codziennie tak samo. Nie ciemnieje, więc wydaje mi się że owu będzie jak zawsze. Ufff

No to mamy identycznie

Do góry