To u mnie podobnie ale w sumie sluzu nie mam dużo. A jem wszystko co mi w łapy wpadniePiersi obolale, brzuch jakis nabrzmialy, no i czasem czuje jajniki.
Chwilami mam duzo sluzu..
Dzisiaj jem co popadnie.
To chyba tyle
reklama
Monikaak1
Fanka BB :)
czułość 25Coś tam majaczy a jaka czułość?
Myślę że na 10 byloby lepiej widaćczułość 25
Smerfetka94
Ja czuję prawie przez caly czas ze gdzies przy szyjce ten sluz siedzi. Chwilami na papierze zostaje.To u mnie podobnie ale w sumie sluzu nie mam dużo. A jem wszystko co mi w łapy wpadnie
Wczoraj bylo trochę seksow to zalalam W. takim bialym sluzem
No nic zobaczymy
Hehe ja szczerze boje sie poki co seksowac przynajmniej dopoki nie zobacze ze beta ladnie przyrastaJa czuję prawie przez caly czas ze gdzies przy szyjce ten sluz siedzi. Chwilami na papierze zostaje.
No nic zobaczymy
Parsley
Zrobiłam test i sama nie wiem co o tym myśleć, na zrobienie bety muszę czekać do poniedziałku co najmniej, test z rossman. Miała któraś taki wynik? Cień cienia cienia
Jest cień i to nie taki blady. Na pewno wyjdzie ładna beta w poniedziałek
Smerfetka94
No ja tez nie chcialam ale delikatnie bylo.Hehe ja szczerze boje sie poki co seksowac przynajmniej dopoki nie zobacze ze beta ladnie przyrasta
Tym bardziej ze.żadnych plamien, boli itp nie mam
Smerfetka, powiem Ci szczerze, że czytając Twoje posty widzę, że Wy uprawiacie baaardzo dużo seksu, a jednak jak miałaś wcześniej już biochemiczne, to warto sobie dać chwilę przerwy z przytulankami, żeby dzidziuś miał szansę się dobrze zagnieździć.. Wszyscy lekarze u których się przewinęlam odradzają współżycie w takich sytuacjach, a wiem o czym mówię, bo już trzy biochemiczne zaliczyłam.. Oczywiście w zdrowych ciążach to nie jest przeciwskazanie, ale kiedy się coś dzieje/działo wcześniej, to jednak warto chwilę poczekać.. Trzymam kciuki, żeby tym razem beta się rozkręciła!!Ja czuję prawie przez caly czas ze gdzies przy szyjce ten sluz siedzi. Chwilami na papierze zostaje.
No nic zobaczymy
kasiaa91
Zrobiłam test i sama nie wiem co o tym myśleć, na zrobienie bety muszę czekać do poniedziałku co najmniej, test z rossman. Miała któraś taki wynik? Cień cienia cienia
Ja miałam podobny przy becie 6,13
reklama
HappyBabyMama
Negatywne [emoji3]
W tym miesiącu po prostu są w inny sposób. Zawsze było biało, ten pasek był niewidoczny praktycznie w ogóle. Taki lekko widoczny pojawiał się przed owu no i później już tylko jeden dzień pozytyw i znowu znikał. W tym miesiącu ten pasek jest widoczny, ale codziennie tak samo. Nie ciemnieje, więc wydaje mi się że owu będzie jak zawsze. Ufff
No to mamy identycznie