Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dzisiaj juz ciemniejsza kreska, jutro powtarzam bete Zobacz załącznik 1080811
Cudownie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj juz ciemniejsza kreska, jutro powtarzam bete Zobacz załącznik 1080811
U mnie lepiej, przyjaciółka powiedziała, że po prostu „tak od razu pykło”, bo maja już jedno dziecko 7letnie i „jak będzie to będzie” spróbowali i było... no niemal wiatropylność...
Natomiast jako że widziałam iż w ostatnich miesiącach była dziwnie smutnawa a że sama mnie zbywała, że zmęczona, bo w pracy niefajnie - to gadałam z jej mężem czy coś się z nią nie dzieje - bo się martwię - i od niego wiem, że ponad dwa lata starań... a to było pytanie przed ciążą, czyli licząc lekko po ponad 2,5 roku intensywnych starań zaszła. Ale „od razu pykło”.
a wydawało się, że przyjaźń, i o wielu rzeczach rozmawiałyśmy, a to widać tabu.
Niestety owocuje to tym, że ja jej też nie mam ochoty nic powiedzieć, że zaczęłam w tej materii działać...
Piekna!!! A jaka beta byla?Dzisiaj juz ciemniejsza kreska, jutro powtarzam bete Zobacz załącznik 1080811
Bylo 23,6 licze naa ładny wzrostPiekna!!! A jaka beta byla?