reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
romantyczna ta Twoja @ a tak szczerze, masz bardzo fajne podejscie kochana... na luzie, wiec ja zycze jak juz przeminie okresowy romantyzm duzo owocnych boboseksów!!!
dziękuję kochana,a no mam to podejście na luzie,nie mam na to wpływu, jak ma maluch być to będzie,a jak nie,to najprawdopodobniej jestem stworzona do ratowania zwierzecych dzieci i to też jest cudowne,być mamą dla tych maluszków 💕

Czekam na wynik bety, stresuje sie.. Boje sie.. Mam nadzieję ze tym razem sie wszystko uda. Powiedzcie mi dziewczynki jaka mniej wiecej powinna byc beta w dniu spodziewanej @?
kochana nie da sie okreslic jaka powinna byc bo wszystko zalezy od tego kiedy mialas owulacje, ile dni pozniej zagniezdzenie i od Twojego organizmu. Jedne dziewczyny maja po 1000 w dniu spodziewanej @ a inne jak np ja, 36,5 dzien po spodziewanej @. tak naprawde nie jest wazna wartosc beta hcg a jej % przyrost... i pod zadnym pozorem nie powinno sie porownywac wynikow bety z nikim innym bo nie ma to najmniejszego sensu a tylko przysparza dodatkowego stresu przyszlej mamusi.

Cześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?

Melduje - ogórkowa check :)
IMG_7810.JPG

Cześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?
Ja praktycznie nie mam drugiej kreski, pojawia się tylko w ten jeden dzień przed owu, a po nie wiem, bo już nie robię ;)

reklama
Do góry