reklama
dziękuję kochana,a no mam to podejście na luzie,nie mam na to wpływu, jak ma maluch być to będzie,a jak nie,to najprawdopodobniej jestem stworzona do ratowania zwierzecych dzieci i to też jest cudowne,być mamą dla tych maluszkówromantyczna ta Twoja @ a tak szczerze, masz bardzo fajne podejscie kochana... na luzie, wiec ja zycze jak juz przeminie okresowy romantyzm duzo owocnych boboseksów!!!
Wczoraj byl 29dc wiec jakies 13dpo dzis mam dzien spodziewanej @@Morphi gratulacje! Nie doczytalam, ktory dziec cyklu i ile dni po owulacji?
wiola0904
Fanka BB :)
kochana nie da sie okreslic jaka powinna byc bo wszystko zalezy od tego kiedy mialas owulacje, ile dni pozniej zagniezdzenie i od Twojego organizmu. Jedne dziewczyny maja po 1000 w dniu spodziewanej @ a inne jak np ja, 36,5 dzien po spodziewanej @. tak naprawde nie jest wazna wartosc beta hcg a jej % przyrost... i pod zadnym pozorem nie powinno sie porownywac wynikow bety z nikim innym bo nie ma to najmniejszego sensu a tylko przysparza dodatkowego stresu przyszlej mamusi.Czekam na wynik bety, stresuje sie.. Boje sie.. Mam nadzieję ze tym razem sie wszystko uda. Powiedzcie mi dziewczynki jaka mniej wiecej powinna byc beta w dniu spodziewanej @?
HappyBabyMama
Czekam na wynik bety, stresuje sie.. Boje sie.. Mam nadzieję ze tym razem sie wszystko uda. Powiedzcie mi dziewczynki jaka mniej wiecej powinna byc beta w dniu spodziewanej @?
Od 5 po kilkaset nie ma reguły przedział jest bardzo duzy. Będą normy napisane na wyniku.
HappyBabyMama
Melduje - ogórkowa check
Qwertyy77
Ja praktycznie nie mam drugiej kreski, pojawia się tylko w ten jeden dzień przed owu, a po nie wiem, bo już nie robięCześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?
wiola0904
Boże az mi w brzuchu zaburczalo.... wyglada przepysznieMelduje - ogórkowa check Zobacz załącznik 1080345
reklama
HappyBabyMama
Boże az mi w brzuchu zaburczalo.... wyglada przepysznie
Podzielę się