Czyli bardzo możliwe, że przegapiliśmy TEN dzień to mój pierwszy cykl z testamiJa praktycznie nie mam drugiej kreski, pojawia się tylko w ten jeden dzień przed owu, a po nie wiem, bo już nie robię
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
Ja właśnie w tym miesiącu zaczęłam robić i miałam dwa razy wynik pozytywny (nie pod rząd), pisałam o tym w poprzednim poście. Kiedy testujesz? Czy pijesz dużo wcześniej? Który dzień cyklu? Może to jeszcze nie czas na owu? Mi ciemniały stopniowo, potem był prawie pozytyw, następnego dnia pozytyw, kolejnego dnia bladzioch i po 3 dniach znowu pozytyw. I też zgaduj zgadula jak to interpretowaćCześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?
wiola0904
moze przesunela Ci sie owulacja i masz dluzszy cykl w tym miesiacu...Cześć! Dziewczyny, które robią testy owulacyjne... wam tak fajnie z dnia na dzień ciemnieje druga kreska, a u mnie od 3 dni taki cień ledwo widoczny. Pomijam juz to, że flo pokazało owu 3 dni temu.
Czy ja coś mogę robić źle?
Dwa+Trzy
No teraz to też bym zjadła!! I jaki piękny talerzMelduje - ogórkowa check Zobacz załącznik 1080345
margaretka89
Wiola, miałaś wcześniej pasek ciąży ? Chyba nie. Ale super wyglądamoze przesunela Ci sie owulacja i masz dluzszy cykl w tym miesiacu...
Rudaa94
Da sie zalatwic
Spoko nie ma problemu [emoji16][emoji23] Tylko nocleg i wyżywienie musisz zapewnić [emoji23][emoji23][emoji16]
Nie zwróciłam uwagi na to czy pije dużo przed zrobieniem testu. Testuje wieczorem koło 20-22. No nic...będę testować dalej, zobaczymyJa właśnie w tym miesiącu zaczęłam robić i miałam dwa razy wynik pozytywny (nie pod rząd), pisałam o tym w poprzednim poście. Kiedy testujesz? Czy pijesz dużo wcześniej? Który dzień cyklu? Może to jeszcze nie czas na owu? Mi ciemniały stopniowo, potem był prawie pozytyw, następnego dnia pozytyw, kolejnego dnia bladzioch i po 3 dniach znowu pozytyw. I też zgaduj zgadula jak to interpretować
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23] Ja bym na to nie wpadła [emoji23][emoji23] Tylko on mógł mieć taki pomysł [emoji23][emoji23]
Jak ci się oświadczył mogłaś podać mu rękę i powiedzieć „gratuluje” [emoji23]
reklama
Mikstura
Piękny talerz
Melduje - ogórkowa check Zobacz załącznik 1080345