reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pięknie!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]
Cudowne miejsce!
My się zaeeczylismy w chmurach!
Zabrał mnie na Łomice[emoji173][emoji7]
Góry to nasze miejsce na ziemi!
Było pięknie i tak że to tak nie się tego nie spodziewałam, nawet i to przez myśl nie przeszło tak zaplanował [emoji173][emoji173]

Jak ci się oświadczył mogłaś podać mu rękę i powiedzieć „gratuluje” [emoji23]

reklama
Czytałam właśnie i myślę skąd taki wniosek 9 dni przed terminem. Ale może właśnie te cienie o tym świadczą. Wg mnie nic przesądzonego bo ja np mam ogromniaste endometrium i też daje taki cień i do dzisiaj przez to nie wiem co z moim krwiakiem :/ bo na jednym sprzęcie to właśnie przerost endo a na innym wielki krwiak :/
Ogólnie taka moja natura i endo co miesiąc miałam ciążowe..
Ja pierwszy raz się spotkałam z takim czymś a w różnych dniach cyklu miałam robione USG dziś już na spokojnie do tego podchodzę ale wczoraj był dramat [emoji2356] czekam tego piątku :)

Bobo zupa [emoji120][emoji1768][emoji3590]
IMG_20200214_123618.jpeg

Pięknie!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]
Cudowne miejsce!
My się zaeeczylismy w chmurach!
Zabrał mnie na Łomice[emoji173][emoji7]
Góry to nasze miejsce na ziemi!
Było pięknie i tak że to tak nie się tego nie spodziewałam, nawet i to przez myśl nie przeszło tak zaplanował [emoji173][emoji173]
my tez kochamy gory... dlatego ja tak czesto pisze tutaj, ze jak najwiecej wycieczek w gory zalecane, nawet 1 dniowych. czlowiek nabiera swiezosci, ja zawsze mowie, ze po spacerze w gorach mózg mi sie przewietrzyl... a ze mieszkamy w miejscu gdzie jak jest bezchmurne niebo w lato to widac Taterki z daleka, to i spokojniejsza jestem nawet jak sie napatrze. tak naprawde kazde miejsce, ktore sie wspolnie kocha bedzie tym idealnym... i piekne jest to, ze wspomnien nam nikt nie zabierze... a te wspolne chwile sa w zyciu najwazniejsze bo to one pomagaja zwalczyc natlok obowiazkow i rutyne dnia codziennego.

Wy miałyście piękne zaręczyny... Mojego W poznałam w moje 19 urodziny. Zamieszkaliśmy razem prawie od razu. Niczego się nie spodziewałam, nie oczekiwałam. No cóż bardzo dobrze się bawiłam i młodzi bardzo byliśmy. Po 7 latach dopiero coś się ruszyło. Pojechaliśmy do Zwierzyńca wypiliśmy butelkę wina (duża [emoji23]) i tam mi się oświadczył. W tym roku nam stuknie 12 lat razem [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] masakra. A taka młoda byłam jak się poznaliśmy [emoji23][emoji23]

reklama
Ja pierwszy raz się spotkałam z takim czymś a w różnych dniach cyklu miałam robione USG dziś już na spokojnie do tego podchodzę ale wczoraj był dramat [emoji2356] czekam tego piątku :)
Czekaj na spokojnie :) I nie odpuszczaj bo teraz to tak naprawdę Wasz 1cs, wcześniejsze wyniki nie dawały większych szans na powodzenie.

I @Morphi widziałam z II Super :)

Do góry