reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Człowiek młody to nie wiedział jaki komplement usłyszał [emoji23][emoji23]
Szkoda, ze nie da się mieć tych młodych lat z zawartością głowy trzydziestoparolatki. Mówię po sobie. Lada moment kończę 36 [emoji23]
no wlasnie hehe. ja 36 za 2 miesiace :D ale dla mnie to piekny wiek. nie chcialabym miec mniej ani wiecej... tylko teraz inaczej bym zareagowala na tego doktorka hehehe. na pewno nie placzem :D

reklama
Hej dziewczyny, ostatnio was nie czytałam bo stwierdziłam że muszę się wyluzować ;) ale dzisiaj jestem w 33 dc, mam objawy okresowe (ból piersi, nerwowość) ale przedwczoraj miałam zgagę, mimo że nie jadłam nic nadzwyczajnego. Cykle mam 31-34 dni i dzisiaj tam z niczego zrobiłam test. Zawsze jak patrzyłam na testy dziewczyn które pytały czy widać druga kreskę, to myślałam że ja w takiej sytuacji nie brałabym takiego wyniku serio, ale dzisiaj jak zobaczyłam swój wynik to sama postanowiłam wrzucić i zapytać czy tylko ja widzę drugą kreskę [emoji23]Zobacz załącznik 1080160
Chyba weszłam na wyższy poziom testów wizjerów bo kurcze widzę te Wasze kreseczki!!! No wzrok mi się raczej nie poprawił!

Podryw na szyjkę macicy [emoji23]
ja pamietam w 4 klasie liceum na w-f robilysmy sklony na czas, ja zawsze lubilam sportowa rywalizacje wiec chcialam byc jedna z najlepszych... nagle podczas sklonu zaczelo mnie strasznie bolec w okolicy pachwiny. Nie moglam sie ruszyc. Zawiezli mnie na szpital z podejrzeniem przepukliny... chirurg mnie zbadal, nie zobaczyl nic kompletnie, powiedzial, ze nie widzi wskazan do leczenia chirurgicznego... wiec odsylali mnie od lekarza do lekarza, az w koncu trafilam na mlodego ginekologa, podejrzewam, ze jeszcze rezydenta. Tzw. mlody Bog hehe. mial max ze 27-28lat. Zaprosil mnie na samolot i cyk badanie. Ja oczywiscie po w-f jak swinka spocona do tego nie bylam wczesniej nigdy w szpitalu na szczescie wiec niesamowity stres... Zaczyna badan i mowi ale ma pani ladna szyjke po czym sie zasmial. A ja sie rozplakalam z nerwow [emoji86] [emoji86] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Czlowiek mlody i glupi. Teraz to marze, zeby jakis mlodziutki doktorek tak powiedzial, hehe.

no wlasnie hehe. ja 36 za 2 miesiace :D ale dla mnie to piekny wiek. nie chcialabym miec mniej ani wiecej... tylko teraz inaczej bym zareagowala na tego doktorka hehehe. na pewno nie placzem :D

Ja tam nie czuje się na swoje prawie 36 [emoji846] pierwsze dziecko urodziłam w ubiegłym roku i mimo, ze moje macierzyństwo jest późne to jesnak nie zmieniałabym tego. Mam stabilizację finansowa, odpowiedniego człowieka u mojego boku ( to mój drugi mąż) , trochę świata zobaczyłam, ale planuje z maluchami tez podróżować, wyszalalam się i poczułam, ze to ten czas [emoji7]

Mi tez ostatnio lekarz powiedział ze ladna szyjka.
A lekarza mam niczego sobie. Mniej niz 40 lat ma...

Jutro powtórka bety, ide z W. bo chce isc ze mna.

Jak myslicie , na kiedy umowic sie do lekarza?

reklama
Do góry