reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja w ciąży, tak mniej więcej od 4 miesiąc uzywalam po prysznicu masła z Palmersa. Brzuch miałam gigantyczny. Mała pewie 4 kg a nie mam ani jednego rozstepu, nawet milimetrowego. I teraz jak będzie mi dane być ponownie w ciąży to na pewno je kupie. [emoji846]

I trzymam kciuki za betę [emoji846] na pewno wszytko jest ok [emoji846]
A który konkretnie? Stretch marks w tubie czy ten taki podstawowy z pompką? Też chcę go kupić, ale później. One chyba są od II trymestru?

Kurde nie powinnam tak kupować i planować jak nie wiadomo jeszcze czy przyrost bety prawidłowy 😂

reklama
A który konkretnie? Stretch marks w tubie czy ten taki podstawowy z pompką? Też chcę go kupić, ale później. One chyba są od II trymestru?

Kurde nie powinnam tak kupować i planować jak nie wiadomo jeszcze czy przyrost bety prawidłowy [emoji23]

Wszystko będzie dobrze [emoji846] nie myśl nawet inaczej [emoji846]
Jeśli chodzi Palmersa to nie balsam a masło, w takiej płaskim niskim opakowaniu.
Konkretnie to:
IMG_7061.JPG

Hehe [emoji23][emoji23] Kiedyś czytałam że plemniki męskie s zywsze i szybciej docierają do komórki jajowej A żeńskie są wytrzymalsze... ciekawe czy to rzeczywiście tylko mit czy coś w tym jest [emoji23][emoji23][emoji848][emoji848]
Verona to mit z tym kiedy na chłopca a kiedy dziewczynkę - inseminacje i in vitro robi się po owulacji a odsetek dzieci każdej płci bez zmian :) gdyby ta zasada była prawdziwa to z in vitro byłoby 100% chłopców.

Ale rozumiem bo też marzy mi się córa :)

Hehe [emoji23][emoji23] Kiedyś czytałam że plemniki męskie s zywsze i szybciej docierają do komórki jajowej A żeńskie są wytrzymalsze... ciekawe czy to rzeczywiście tylko mit czy coś w tym jest [emoji23][emoji23][emoji848][emoji848]
Mit, bo gdyby tak było to naprawdę ze wspomagania zapłodnień powinni być sami chłopcy :)
Ja liczę na dziewuszkę ❤️

U nas się nie sprawdziło. Wg tej teorii powinien być chłopak a mamy córeczkę [emoji846]

Ja jeszcze nie kupiłam nic dla kobiet w ciąży używam na razie oliwki [emoji4]
Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było [emoji2957]

tez to czytalam... ciiii, bedziemy dalej w to wierzyc :D niech nam Kasia nie burzy tu marzen o plci hehe. tylko u mnie to poszlo i na dziewczynke i na chlopczyka 😂 😂 😂 😂 😂

reklama
Mi takie bladsioxhy wychodziły przez dwa tygodnie. Zobacz wieczorem j jutro rano. A kiedy teściowa przyjeżdża ? [emoji846]
jutro przyjeżdza
ale przed chwilą zrobiłam test i jest negatyw, więc miejmy nadzieje, że owu będzie jak zawsze
zastanowiło mnie tylko to, bo od sierpnia jak robiłam to zawsze miałam ledwo widoczą kreskę, a przed owu dopiero była taka jak wczoraj. Może za wcześnie zrobiłam test, ale już nie wytrzymałam z siusianiem ;) Jak się siedzi w domu to ciężej wytrzymać niż w drodze z pracy ;) zawsze robiłam ok 17

w weekend jadę do przyjaciółki zobaczyć jej córeczkę nowonarodzoną... jak usłyszałam to maleństwo przez telefon jak płacze to nagle poczułam, że mam mokrą bluzkę. laktacja mi się uruchomiła... a Antek od dwóch miesięcy odstawiony, strasznie dziwnie.... tak bardzo chce mieć maleństwo że nawet już mleko na nie czeka ;) ;)

Do góry