reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji173]️pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji173]️[emoji173]️

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

Cudownie [emoji173]️ w takim razie zastosuj się do zaleceń gina i ciesz się tym cudownym stanem [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)

Hmmm... może coś w tym jest. U mnie temperatura wskazuje na owu w dniu pozytywnego testu.
Najpewniejszy jest monitoring, ale co miesiąc na niego biegać to można siw wykończyć

Czyli dostałaś od razu l4?
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji3590]pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji3590][emoji3590]

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

A pokaż ten test
Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nic
IMG_20200213_132517.jpeg

Jeszcze nie, mam na koncie dwie donoszone ciąże (bez problemów z zajściem), ta sytuacja jest dla mnie nowa. Na pewno zbadam progesteron, może tutaj tkwi problem. Mam niedoczynność tarczycy i Hashi, ale jestem pod kontrolą endo, wyniki mam w normie.
Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.

reklama
Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)
ale pozytywny test mówi o tym, że w ciągu 12-36 godzin będzie owu, więc w sumie dobrze w okolicach, ale najlepiej w dzien i dwa kolejne dni po pozytywie, przynajmniej tak na testach owu piszą ;)

Do góry