reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji173]️pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji173]️[emoji173]️

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

Cudownie [emoji173]️ w takim razie zastosuj się do zaleceń gina i ciesz się tym cudownym stanem [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)

Hmmm... może coś w tym jest. U mnie temperatura wskazuje na owu w dniu pozytywnego testu.
Najpewniejszy jest monitoring, ale co miesiąc na niego biegać to można siw wykończyć

Czyli dostałaś od razu l4?
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji3590]pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji3590][emoji3590]

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

A pokaż ten test
Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nic
IMG_20200213_132517.jpeg

Jeszcze nie, mam na koncie dwie donoszone ciąże (bez problemów z zajściem), ta sytuacja jest dla mnie nowa. Na pewno zbadam progesteron, może tutaj tkwi problem. Mam niedoczynność tarczycy i Hashi, ale jestem pod kontrolą endo, wyniki mam w normie.
Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.

reklama
Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)
ale pozytywny test mówi o tym, że w ciągu 12-36 godzin będzie owu, więc w sumie dobrze w okolicach, ale najlepiej w dzien i dwa kolejne dni po pozytywie, przynajmniej tak na testach owu piszą ;)

Do góry