reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
Teraz dopiero? Czyli jak długo zbijalas? Pytam z ciekawości bo sama mam i jestem ciekawa czy są lepsze po 3 miesiącach :)

Cudowna wiadomość [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji3590]pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji3590][emoji3590]

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
Tsh mam na poziomie 1,1 od kilku miesięcy 😉 Ja generalnie skutków Hashi nie odczuwam, póki co żyjemy w zgodzie 🙂

Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Jeżeli faktyczni3 by był 13 dc to jest szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]
Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)

Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Jeżeli faktyczni3 by był 13 dc to jest szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]

Verona to mit z tym kiedy na chłopca a kiedy dziewczynkę - inseminacje i in vitro robi się po owulacji a odsetek dzieci każdej płci bez zmian :) gdyby ta zasada była prawdziwa to z in vitro byłoby 100% chłopców.

Ale rozumiem bo też marzy mi się córa :)

Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nicZobacz załącznik 1079849

Mi takie bladsioxhy wychodziły przez dwa tygodnie. Zobacz wieczorem j jutro rano. A kiedy teściowa przyjeżdża ? [emoji846]

Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było 🤪

reklama
Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było 🤪

Ja w ciąży, tak mniej więcej od 4 miesiąc uzywalam po prysznicu masła z Palmersa. Brzuch miałam gigantyczny. Mała pewie 4 kg a nie mam ani jednego rozstepu, nawet milimetrowego. I teraz jak będzie mi dane być ponownie w ciąży to na pewno je kupie. [emoji846]

I trzymam kciuki za betę [emoji846] na pewno wszytko jest ok [emoji846]

Do góry