reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
Teraz dopiero? Czyli jak długo zbijalas? Pytam z ciekawości bo sama mam i jestem ciekawa czy są lepsze po 3 miesiącach :)

Cudowna wiadomość [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji3590]pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji3590][emoji3590]

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

Wyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
Tsh mam na poziomie 1,1 od kilku miesięcy 😉 Ja generalnie skutków Hashi nie odczuwam, póki co żyjemy w zgodzie 🙂

Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Jeżeli faktyczni3 by był 13 dc to jest szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]
Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy :D nie wiem ile w tym prawdy :)

Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Jeżeli faktyczni3 by był 13 dc to jest szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]

Verona to mit z tym kiedy na chłopca a kiedy dziewczynkę - inseminacje i in vitro robi się po owulacji a odsetek dzieci każdej płci bez zmian :) gdyby ta zasada była prawdziwa to z in vitro byłoby 100% chłopców.

Ale rozumiem bo też marzy mi się córa :)

Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nicZobacz załącznik 1079849

Mi takie bladsioxhy wychodziły przez dwa tygodnie. Zobacz wieczorem j jutro rano. A kiedy teściowa przyjeżdża ? [emoji846]

Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było 🤪

reklama
Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było 🤪

Ja w ciąży, tak mniej więcej od 4 miesiąc uzywalam po prysznicu masła z Palmersa. Brzuch miałam gigantyczny. Mała pewie 4 kg a nie mam ani jednego rozstepu, nawet milimetrowego. I teraz jak będzie mi dane być ponownie w ciąży to na pewno je kupie. [emoji846]

I trzymam kciuki za betę [emoji846] na pewno wszytko jest ok [emoji846]

Do góry