Jestem studentką także to nie takie normalne l4... Takie rzeczy dopiero od serduszkaCzyli dostałaś od razu l4?
reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Teraz dopiero? Czyli jak długo zbijalas? Pytam z ciekawości bo sama mam i jestem ciekawa czy są lepsze po 3 miesiącachWyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
locala
Cudowna wiadomość [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm [emoji3590]pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko [emoji3590][emoji3590]
Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!
Tsh mam na poziomie 1,1 od kilku miesięcy Ja generalnie skutków Hashi nie odczuwam, póki co żyjemy w zgodzieWyniki w normie nie zawsze oznaczają że są dobre, też mam hashi i niedoczynność, teraz dopiero udało mi sie zbić tsh do niecałego 1, i teraz dopiero jest lepiej ogolnie ze mną.
Verona26
Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Jeżeli faktyczni3 by był 13 dc to jest szansa na dziewczynkę [emoji7][emoji7]
Byłam ostatnio u gina, i stwierdził że jak testy wychodzą pozytywnie, to znaczy ze 3 dni wstecz trzeba było robić seksy nie wiem ile w tym prawdy
kasiaa91
Mogłoby się zgadzać bo ja pewnie zaszlam w 13dc a owu była chyba gdzieś w 15 lub 16 bo pozytywnybtets był 14 [emoji23][emoji23] A drugi seks był 15 dc także fiasko stwierdzić [emoji16]
Verona to mit z tym kiedy na chłopca a kiedy dziewczynkę - inseminacje i in vitro robi się po owulacji a odsetek dzieci każdej płci bez zmian gdyby ta zasada była prawdziwa to z in vitro byłoby 100% chłopców.
Ale rozumiem bo też marzy mi się córa
ForgetMeeNot
Tutaj mam porównanie z poprzednim cyklem. Wygląda dokładnie jak ten z 19dc, dzien później już było pozytywny. Ten w górze to z wczoraj. Zobaczymy jak dzisiaj. Zrobię po 17. Jak będzie pozytywny to odwołam wizytę jak nicZobacz załącznik 1079849
Mi takie bladsioxhy wychodziły przez dwa tygodnie. Zobacz wieczorem j jutro rano. A kiedy teściowa przyjeżdża ? [emoji846]
ForgetMeeNot
ale pozytywny test mówi o tym, że w ciągu 12-36 godzin będzie owu, więc w sumie dobrze w okolicach, ale najlepiej w dzien i dwa kolejne dni po pozytywie, przynajmniej tak na testach owu piszą
W ciąży z mała seksy były dzień przed i w dniu pozytywnego testu. Po już nie [emoji5]
bleucoco
Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było
reklama
ForgetMeeNot
Ajć dziewczyny jak dłuży się to czekanie na wyniki drugiej bety! Jeszcze przynajmniej 3 godz., jeśli wrzucą tak jak dwa dni temu. Dobrze, że wzięłam wolne do końca tygodnia - dziś bolą plecy podczas zbyt długiego chodzenia lub zbyt długiego siedzenia. Byłam w Rossmannie, oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam na start balsam wzmacniający skórę dla kobiet w ciąży i wróciłam do domu i już mi słabo było
Ja w ciąży, tak mniej więcej od 4 miesiąc uzywalam po prysznicu masła z Palmersa. Brzuch miałam gigantyczny. Mała pewie 4 kg a nie mam ani jednego rozstepu, nawet milimetrowego. I teraz jak będzie mi dane być ponownie w ciąży to na pewno je kupie. [emoji846]
I trzymam kciuki za betę [emoji846] na pewno wszytko jest ok [emoji846]