reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Podobno jest tak, ze słysząc płacz dziecka piersi produkują mleko i faktycznie tak jest. Jak karmiłam mała to jak zaczynała plakac to normlanie fontanna mleka 🤦🏻‍♀️
Nasz mózg jest tak zaprogramowany. Natury nie oszukasz [emoji4]

z Antkiem tak nie miałam, a tyyyyyle lat go karmiłam, rekordy rekordów normalnie, nawet dla mnie mocno pro kp to było już zdecydowanie za długo ;)

Mam taką meeeega nadzieję, że ten cykl będzie szczęsliwy. Nawet przyjaciółka mnie zapytała przed chwilką kiedy następne, powinnam jej powiedzieć, to moja przyjaciółka od 25 lat, ale nie potrafię, boję się, że się nie uda i będzie mi współczuć, mimo, że przyjaciółka to nie chcę żeby ktoś wiedział i dopytywał. Ona z pierwszym starała się 7 msc, a z drugim od razu wyszło.

reklama
Profilowka zmieniona, ogorkowa zjedzona, czekam na wizytę [emoji23]

Powodzenia [emoji846][emoji846]

A u nas z kolei sprawdził się chiński kalendarz płci [emoji846]
IMG_7062.JPG

Mój też chciał syna, a wczoraj pięknie powiedział, że jemu to już obojętne, oby było zdrowe 😍🙈
Hahaha, u nas w pierwszej ciąży był synek do 30 tc, potem okazało się że dziewczynka, drugą też mamy córeczkę i teraz mąż się śmieje, że trzecią też by chciał dziewczynkę bo lubi taki babiniec 😃

Jasnoróżowe wymieszane ze sluzem

Kochana ja też miałam różowe plamienia będąc w początkach ciąży. Masz wizytę tak? To skonsultuj te plamienia może Ci dadzą jakieś leki a może wszystko gra i to normalne :)

NIe obawiaj się cp ona nie rośnie do takich poziomów ;) u mnie się zatrzymała beta na 400 ;) a był już 2 mc

Będzie dobrze Gabi 👌👌 Maluszek szuka sobie miejsca o.

Test z dzisiaj - czułość 25 :)

Przepiękne kreseczki!

Gratuluje! ;)

@Gabi2020 trzymam za Ciebie kciuki! Twoja beta pięknie rośnie, będzie dobrze 😘 Daj znać po wizycie, przesyłam moc pozytywnych myśli!!

Ej, ej! Ze staraczek jestem jeszcze ja, chyba na najdalszym etapie bo dopiero 2dc 🙄

Pudło! U mnie dopiero @ się rozwija pojawi się w ciągu 3 dni także będę tuż za Tobą ;) ale mam krótkie cykle to może się wyrówna 😂 😂

No i dupa, beta 0,2😔
Więc póki co ja też tu jeszcze zostaję
Dziś pierwsza wizyta u gina od niepłodności, niech coś kombinuje

Kurcze... Kiepsko :( Znam ten ból jak się patrzy na taki wynik...

Trzymaj się! Powalczymy razem w kolejnym cyklu!!

Właśnie o to chodzi!!! Najważniejsze zdrówko! [emoji173][emoji173] Ja bym też wolała córkę bo mamy imiona A dla chłopca będzie problem wybrać bo mąż mówi że wszystkie są "pedalskie"takze... masakra [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Mi to było autentycznie kompletnie obojetne. Mąż natomiat chciał córeczkę. Chciał to ma.
Teraz w sumie to sama nie wiem czy chciałbym druga córeczkę czy syna. Niby syn w pierwszej chwili ale jak tak sobie zaczynam myśleć bardziej to znowu córeczkę/ znam już instytucje obsługi [emoji23][emoji23][emoji23], wiec coś czuje, ze znowu będzie mi kompletnie obojetne. Ważne zeby było zdrowe [emoji846]

Kochana ja też miałam różowe plamienia będąc w początkach ciąży. Masz wizytę tak? To skonsultuj te plamienia może Ci dadzą jakieś leki a może wszystko gra i to normalne :)

NIe obawiaj się cp ona nie rośnie do takich poziomów ;) u mnie się zatrzymała beta na 400 ;) a był już 2 mc

Będzie dobrze Gabi 👌👌 Maluszek szuka sobie miejsca o.

Przepiękne kreseczki!

Gratuluje! ;)

Pudło! U mnie dopiero @ się rozwija pojawi się w ciągu 3 dni także będę tuż za Tobą ;) ale mam krótkie cykle to może się wyrówna 😂 😂

Kurcze... Kiepsko :( Znam ten ból jak się patrzy na taki wynik...

Trzymaj się! Powalczymy razem w kolejnym cyklu!!
Kochana ja już po kropka ma 2 mm i jest wszystko w porządku ❤️

Hahaha, u nas w pierwszej ciąży był synek do 30 tc, potem okazało się że dziewczynka, drugą też mamy córeczkę i teraz mąż się śmieje, że trzecią też by chciał dziewczynkę bo lubi taki babiniec [emoji2]

Długo się kamuflowała [emoji23][emoji23] nie musiałaś zmieniać garderoby w ostatniej chwili ?? [emoji846]

reklama
Właśnie o to chodzi!!! Najważniejsze zdrówko! [emoji173][emoji173] Ja bym też wolała córkę bo mamy imiona A dla chłopca będzie problem wybrać bo mąż mówi że wszystkie są "pedalskie"takze... masakra [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Nie ważne chłopiec dziewczynka. Nie ważne 1 2 3 czy 6. Ważne by zdrowe!

Do góry