reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@sówka91 czy Ty przy powtarzających się ciążach biochemicznych robiłaś przerwę w staraniach? Jestem strasznie rozdarta, poprzednio gin mówiła, że możemy próbować zaraz po zakończeniu krwawienia, ale nie wiem co robić teraz skoro sytuacja się powtórzyła. Wizytę mam dopiero pod koniec lutego to będzie jakiś 17dc, więc już po owulacji 🤔
Ja miałam tak że biochemiczne miałam miesiąc po miesiącu (nie odczekalam), no i ostatnio zaraz po biochemicznej też zaszłam w ciążę i się nie utrzymała.. Mój lekarz twierdzi, że jednak jak się to powtarza, to warto chociaż ze dwa-trzy cykle odczekać, bo organizm mógł uruchomić mechanizmy odrzucające ciążę i niestety bez zrobienia przerwy się nie uda... Obrazowo mi tłumaczył tak, że łatwiej wejść do zgaszonego ogniska niż do takiego w którym jest jeszcze dużo żaru, no i u mnie to się potwierdziło.. Ale doczytałam, że Ty masz dwójkę bez żadnych problemów, więc może lekarz Ci nie każe czekać.. No nie wiem.. Ale ja bym chyba choć ten jeden cykl odpuściła, bo widać, że zachodzisz w ciążę bez większych problemów..

reklama
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm ❤️pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko ❤️❤️

Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!

Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm ❤pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko ❤❤

A z serca spadł kamień..
aaaaaaa, taka jestem szczesliwa i usmiechnieta!!! kochana teraz duzo odpoczywaj, lez, pachnij i juz wiecej sie w ogole nie stresuj!!! wszystko bedzie cudownie, zobaczysz! ❤ ❤ ❤

Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm ❤️pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko ❤️❤️

A z serca spadł kamień..
Więc odpoczywaj i ciesz się ciążą, mam nadzieję, że to będzie nudnych 9 m-cy😊

Ja miałam tak że biochemiczne miałam miesiąc po miesiącu (nie odczekalam), no i ostatnio zaraz po biochemicznej też zaszłam w ciążę i się nie utrzymała.. Mój lekarz twierdzi, że jednak jak się to powtarza, to warto chociaż ze dwa-trzy cykle odczekać, bo organizm mógł uruchomić mechanizmy odrzucające ciążę i niestety bez zrobienia przerwy się nie uda... Obrazowo mi tłumaczył tak, że łatwiej wejść do zgaszonego ogniska niż do takiego w którym jest jeszcze dużo żaru, no i u mnie to się potwierdziło.. Ale doczytałam, że Ty masz dwójkę bez żadnych problemów, więc może lekarz Ci nie każe czekać.. No nie wiem.. Ale ja bym chyba choć ten jeden cykl odpuściła, bo widać, że zachodzisz w ciążę bez większych problemów..
Dziękuję!

A z serca spadł kamień..

Mówiłam ! Cudownie ❤️

reklama
Do góry