Ja miałam tak że biochemiczne miałam miesiąc po miesiącu (nie odczekalam), no i ostatnio zaraz po biochemicznej też zaszłam w ciążę i się nie utrzymała.. Mój lekarz twierdzi, że jednak jak się to powtarza, to warto chociaż ze dwa-trzy cykle odczekać, bo organizm mógł uruchomić mechanizmy odrzucające ciążę i niestety bez zrobienia przerwy się nie uda... Obrazowo mi tłumaczył tak, że łatwiej wejść do zgaszonego ogniska niż do takiego w którym jest jeszcze dużo żaru, no i u mnie to się potwierdziło.. Ale doczytałam, że Ty masz dwójkę bez żadnych problemów, więc może lekarz Ci nie każe czekać.. No nie wiem.. Ale ja bym chyba choć ten jeden cykl odpuściła, bo widać, że zachodzisz w ciążę bez większych problemów..@sówka91 czy Ty przy powtarzających się ciążach biochemicznych robiłaś przerwę w staraniach? Jestem strasznie rozdarta, poprzednio gin mówiła, że możemy próbować zaraz po zakończeniu krwawienia, ale nie wiem co robić teraz skoro sytuacja się powtórzyła. Wizytę mam dopiero pod koniec lutego to będzie jakiś 17dc, więc już po owulacji
reklama
U mnie 4 dc [emoji23]
@Gabi2020 trzymam za Ciebie kciuki! Twoja beta pięknie rośnie, będzie dobrze [emoji8] Daj znać po wizycie, przesyłam moc pozytywnych myśli!!
Ej, ej! Ze staraczek jestem jeszcze ja, chyba na najdalszym etapie bo dopiero 2dc [emoji849]
locala
Fanka BB :)
Teoretycznie na teście powinno być już coś widac, także testuj [emoji1364][emoji4]
U mnie 26 lutego wychodziłoby 12 dpo wg moich obliczeń więc może i ja wtedy zatestuje [emoji6]
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko
Wierzcie mi łza w oku się zakręciła
A z serca spadł kamień..
Dziękuję wam za wsparcie!
A z serca spadł kamień..
wiola0904
aaaaaaa, taka jestem szczesliwa i usmiechnieta!!! kochana teraz duzo odpoczywaj, lez, pachnij i juz wiecej sie w ogole nie stresuj!!! wszystko bedzie cudownie, zobaczysz! ❤ ❤ ❤Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm ❤pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko ❤❤
A z serca spadł kamień..
katherinnn
Więc odpoczywaj i ciesz się ciążą, mam nadzieję, że to będzie nudnych 9 m-cyDziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko
A z serca spadł kamień..
Będzie ok będzie jak tylko dostanę kartę ciazy kierunek uj i tylko jak bd dobrze bd chodzić na zajecia tak to nie będę się narazacWięc odpoczywaj i ciesz się ciążą, mam nadzieję, że to będzie nudnych 9 m-cy
Dziękuję!Ja miałam tak że biochemiczne miałam miesiąc po miesiącu (nie odczekalam), no i ostatnio zaraz po biochemicznej też zaszłam w ciążę i się nie utrzymała.. Mój lekarz twierdzi, że jednak jak się to powtarza, to warto chociaż ze dwa-trzy cykle odczekać, bo organizm mógł uruchomić mechanizmy odrzucające ciążę i niestety bez zrobienia przerwy się nie uda... Obrazowo mi tłumaczył tak, że łatwiej wejść do zgaszonego ogniska niż do takiego w którym jest jeszcze dużo żaru, no i u mnie to się potwierdziło.. Ale doczytałam, że Ty masz dwójkę bez żadnych problemów, więc może lekarz Ci nie każe czekać.. No nie wiem.. Ale ja bym chyba choć ten jeden cykl odpuściła, bo widać, że zachodzisz w ciążę bez większych problemów..
kasiaa91
Dziewczyny ja po gine... Kropka ma 2mm pulsujące miejsce gdzie gdzie jest echo i tam bd serduszko. Wszystko jest w porządku dostała duphaston na plamienia mam leżeć i odpoczywać. Za dwa tyg przyjść zobaczyć serduszko
A z serca spadł kamień..
Mówiłam ! Cudownie
reklama
Mimi9065
To może w wannie lub pod prysznicem ? odkrecić wodee i do dziełaTeściowa śpi w otwartym salonie bez drzwi, a my się nie dorobiliśmy jeszcze klamek w naszej sypialni [emoji1787] dwa cykle temu tak było. Próbowaliśmy, ale bez szans na pozytywne zakończenie [emoji85]