reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]

Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu
A pokaż ten test

reklama
@sówka91 czy Ty przy powtarzających się ciążach biochemicznych robiłaś przerwę w staraniach? Jestem strasznie rozdarta, poprzednio gin mówiła, że możemy próbować zaraz po zakończeniu krwawienia, ale nie wiem co robić teraz skoro sytuacja się powtórzyła. Wizytę mam dopiero pod koniec lutego to będzie jakiś 17dc, więc już po owulacji 🤔

A badania jakieś robiłaś?
@sówka91 czy Ty przy powtarzających się ciążach biochemicznych robiłaś przerwę w staraniach? Jestem strasznie rozdarta, poprzednio gin mówiła, że możemy próbować zaraz po zakończeniu krwawienia, ale nie wiem co robić teraz skoro sytuacja się powtórzyła. Wizytę mam dopiero pod koniec lutego to będzie jakiś 17dc, więc już po owulacji [emoji848]

reklama
Do góry