bleucoco
Fanka BB :)
U mnie na razie napadowe, ale jestPragnienie to chyba też jakiś objaw, bo ja mam cały czas [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na razie napadowe, ale jestPragnienie to chyba też jakiś objaw, bo ja mam cały czas [emoji23][emoji23]
Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyly kreseczki. Czy po pozytywnych testach zauwazylyscie jakies szczegolne objawy ktore nadal trwaja? Pomozcie
Ja nie miałam żadnych oprócz bólu cycków który trwa do dzisiaj, a dzisiaj to już przeginaja tak bolą że spać nie mogłam, bolą brzucha jak na okres i senność popołudniu j wieczorem [emoji4] Nic więcej nie mam, a dziś jest 6+1[emoji4]
łazienka... szybki numerek w łazience moze byc bardzo przyjemny i efektownyTeściowa śpi w otwartym salonie bez drzwi, a my się nie dorobiliśmy jeszcze klamek w naszej sypialni [emoji1787] dwa cykle temu tak było. Próbowaliśmy, ale bez szans na pozytywne zakończenie [emoji85]
łazienka... szybki numerek w łazience moze byc bardzo przyjemny i efektowny
Teściowa śpi w otwartym salonie bez drzwi, a my się nie dorobiliśmy jeszcze klamek w naszej sypialni [emoji1787] dwa cykle temu tak było. Próbowaliśmy, ale bez szans na pozytywne zakończenie [emoji85]
Hej ho [emoji846]
Mam zagwozdke z moim cyklem.
Dwie apki pokazuje mi inna interpretacje cyklu. Wg jednej mam 3dpo, wg drugiej 5dpo.
Ovufrien bierze pod uwagę temperature i test owu,
Zobacz załącznik 1079767
Femmometre z kolei zignorował pik LH, której wierzyc ??? [emoji85][emoji85][emoji85]
Zobacz załącznik 1079773
W najlepsze jest to, ze jestem niemal pewna, ze owu była w niedziele wieczorem w dniu pozytywnego testu owu, czyli z moich przeczuć, które oczywoscie miga być błędne, dziś byłby 4dpo
Verona wez mi tez wyczaruj bobasa )Ja nie miałam żadnych oprócz bólu cycków który trwa do dzisiaj, a dzisiaj to już przeginaja tak bolą że spać nie mogłam, bolą brzucha jak na okres i senność popołudniu j wieczorem [emoji4] Nic więcej nie mam, a dziś jest 6+1[emoji4]