reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja nie miałam żadnych oprócz bólu cycków który trwa do dzisiaj, a dzisiaj to już przeginaja tak bolą że spać nie mogłam, bolą brzucha jak na okres i senność popołudniu j wieczorem [emoji4] Nic więcej nie mam, a dziś jest 6+1[emoji4]
Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyly kreseczki. Czy po pozytywnych testach zauwazylyscie jakies szczegolne objawy ktore nadal trwaja? Pomozcie :D

A i częstszeoddawanie moczu, aż mąż się że mnie śmieją się sikam co chwilę [emoji23][emoji23]
Ja nie miałam żadnych oprócz bólu cycków który trwa do dzisiaj, a dzisiaj to już przeginaja tak bolą że spać nie mogłam, bolą brzucha jak na okres i senność popołudniu j wieczorem [emoji4] Nic więcej nie mam, a dziś jest 6+1[emoji4]

Teściowa śpi w otwartym salonie bez drzwi, a my się nie dorobiliśmy jeszcze klamek w naszej sypialni [emoji1787] dwa cykle temu tak było. Próbowaliśmy, ale bez szans na pozytywne zakończenie [emoji85]

To dziś działajcie, albo jak teściowa pójdzie na spacer z synkiem [emoji16]
Ewentualnie przyjazd tesciowej odwołać [emoji16] taka nagła zmiana planow

Gratuluję wszystkim zaciążonym!
Smerfetka ale Ci szybko wyszedł test,super !
Też jestem po samoistnym z połowy stycznia,testów zrobiłam już chyba z 5:/ Nic z tego niestety . Biel taka aż w oczy razi a dziś powinna być @.
W końcu dostałam skierowanie na kariotypy na NFZ ,terminy masakra. Poznań to październik,Zielona Góra sierpnien a w Toruniu marzec.
Robimy wycieczke do Torunia [emoji3531][emoji3531]

Hej ho [emoji846]
Mam zagwozdke z moim cyklem.
Dwie apki pokazuje mi inna interpretacje cyklu. Wg jednej mam 3dpo, wg drugiej 5dpo.
Ovufrien bierze pod uwagę temperature i test owu,
Zobacz załącznik 1079767
Femmometre z kolei zignorował pik LH, której wierzyc ??? [emoji85][emoji85][emoji85]
Zobacz załącznik 1079773
W najlepsze jest to, ze jestem niemal pewna, ze owu była w niedziele wieczorem w dniu pozytywnego testu owu, czyli z moich przeczuć, które oczywoscie miga być błędne, dziś byłby 4dpo

Jaka temp mialas 8.02 i 9.02 ?

Nie dość, że beta negatywna, to jeszcze dzisiaj przylazla @ żeby mnie dobić 🤦‍♀️
Liczyłam na usg na dzisiejszej wizycie u gina a się przeliczyłam😆
Przynajmniej potwierdziły się moje przypuszczenia, że owu była kilka dni wcześniej, testy nie kłamały.
No i zaczynamy kolejny cykl, więc coś pozytywnego jest, niech jeszcze dzisiaj z ginem opracujemy jakiś plan działania i będę w stanie prawie nie myśleć o tym niepowodzeniu.
I mogę napić się dzisiaj wina😀

reklama
Do góry