reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]

Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu

Spokojnie. Ja tez plamilam jakos w 6-7 tygodniu i potem w 9 oraz raz w drugim trymestrze. Dostałam luteinę i duphaston i wszytsko się dobrze skończyło. Nie stresuj soe. Jak wyglada to plamienie? BardIej brązowe czy żywa czerwona krew, a jak masz możliwość to dzwon do gina. Ja mojemu nawet w niedziele o 8 rano smsy pisałam i od razu dzwonił, a jak masz miesc niepotrzebny stres na położnicza izbe przyjęć. Wychodzę z założenia, ze lepiej pojechać o jednej raz za dużo niż za mało. Tule [emoji8]
Dzis mam gine o 12 40 jak tylko wyjde dam znać wam co i jak ❤️

Wczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]

Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu
Ojej to wyślij teściowa do sklepu po bułki i wtedy męża zaatakuj 😅

Hej... Gratuluje nastepnym szczesciarom pozytywnych testow... Super ze Wam sie udalo.. Naprawde sie z tego ciesze.

Tylko musze sie wyłaczyc na jakis czas od tego watku. Odciac bo to mnie doluje.. Ja jestem jakas popsuta.. ciagle nic. Dzis juz brazowe plamienia widoczne narazie na papierze wiec jutro rozbuja sie @.. Po prostu cudowne krwiscie czerwone Walentynki...

Tym ktorym sie udalo zycze nudnych i szczesliwych 9 miesiecy a pozostaym staraczkom wytrwalosci i cierpliwości.. Dla mnie ten rok pewnie znow będzie pechowy wiec odpuszczam..

Trzymajcie sie
.

No niestety nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chcialy.
No mam nadzieję że nie przyjdzie ahh... Mam już dwie córki i bez problemu zaszłam w ciążę potem brałam antykoncepcję niecałe 5 lat i odkąd odstawiłam miesiąc w miesiąc próbujemy to już 7 cykl. Człowiek myślal ze wystarczy jeden cykl i bedzie a tu lipaa

reklama
Do góry