Smerfetka94
Fanka BB :)
Tak chyba zrobieNo właśnie nie wiem też ☹ poczekaj do jutra, normalnie się wysikaj przed snem i rano zrób jeszcze raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak chyba zrobieNo właśnie nie wiem też ☹ poczekaj do jutra, normalnie się wysikaj przed snem i rano zrób jeszcze raz.
Dzis mam gine o 12 40 jak tylko wyjde dam znać wam co i jakSpokojnie. Ja tez plamilam jakos w 6-7 tygodniu i potem w 9 oraz raz w drugim trymestrze. Dostałam luteinę i duphaston i wszytsko się dobrze skończyło. Nie stresuj soe. Jak wyglada to plamienie? BardIej brązowe czy żywa czerwona krew, a jak masz możliwość to dzwon do gina. Ja mojemu nawet w niedziele o 8 rano smsy pisałam i od razu dzwonił, a jak masz miesc niepotrzebny stres na położnicza izbe przyjęć. Wychodzę z założenia, ze lepiej pojechać o jednej raz za dużo niż za mało. Tule [emoji8]
Ojej to wyślij teściowa do sklepu po bułki i wtedy męża zaatakujWczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]
Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu
No i dupa, beta 0,2[emoji17]
Więc póki co ja też tu jeszcze zostaję
Dziś pierwsza wizyta u gina od niepłodności, niech coś kombinuje
No mam nadzieję że nie przyjdzie ahh... Mam już dwie córki i bez problemu zaszłam w ciążę potem brałam antykoncepcję niecałe 5 lat i odkąd odstawiłam miesiąc w miesiąc próbujemy to już 7 cykl. Człowiek myślal ze wystarczy jeden cykl i bedzie a tu lipaa
No watpie tez ze tak szybko by od wczoraj spadlo i kreska taka jasna...
No nie wiem.przed snem piłam i sikalam wiec....
Poszalaś z tymi testamiMoje zbiory na ten cykl[emoji1787][emoji23]
Jak na osobę, która obiecywała, że nie zrobi testu przed dniem okresu +1 mam zatrważającą ilość testów [emoji6]
Ciężko będzieZobacz załącznik 1079547