reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Po pozytywnym ciążowym? Objawy nieszczególne szczerze mówiąc, częstsze sikanie+czasem mdłości i zawroty głowy po szybkim wstawaniu i wstawanie w nocy na siku (to mam zawsze w ciąży, bo poza ciąża śpię cała noc jak zabita, a tu pęcherz nie pozwala) 😉 Także u mnie niewiele..
Czyli uklucia w macicy nie sa objawem u kazdej? Powiem wam ze te uklucia to byl jeden z glownych objawow gdy zobaczylam kreski ale wtedy poronilam. Teraz zawsze od 8 dpo siedze i tak sie wsluchuje zeby tylko cos poczuc a tu nic. Wtedy tez duzo spalam a teraz tez nie chce mi sie.. i juz mnie naszly mysli ze dupa z tego cyklu..

reklama
Ale pytałaś po zobaczeniu II kresek nie?
Czyli uklucia w macicy nie sa objawem u kazdej? Powiem wam ze te uklucia to byl jeden z glownych objawow gdy zobaczylam kreski ale wtedy poronilam. Teraz zawsze od 8 dpo siedze i tak sie wsluchuje zeby tylko cos poczuc a tu nic. Wtedy tez duzo spalam a teraz tez nie chce mi sie.. i juz mnie naszly mysli ze dupa z tego cyklu..

łazienka... szybki numerek w łazience moze byc bardzo przyjemny :D i efektowny :D
Niestety, to nowe mieszkanie. Wszystko się niesie bo jeszcze nie jest zapełnione rzeczami [emoji6] nie da rady. Musieliśmy chyba hotel wynająć, a teściowej powiedzieć że idziemy na randkę. Ta opcja jest bardzo prawdopodobna jeżeli faktycznie owu się przesunie [emoji6]

reklama
Do góry