reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]

Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu

A nie dacie rady mimo to? [emoji846] w sypialni po cichu Hihi [emoji16][emoji16]
To dzisiaj tez zadzialajcie. Plemniki to żywotne bestie. Może akurat trafia w owu [emoji16][emoji16]

reklama
Hej ho [emoji846]
Mam zagwozdke z moim cyklem.
Dwie apki pokazuje mi inna interpretacje cyklu. Wg jednej mam 3dpo, wg drugiej 5dpo.
Ovufrien bierze pod uwagę temperature i test owu,
IMG_7039.JPG

Femmometre z kolei zignorował pik LH, której wierzyc ??? [emoji85][emoji85][emoji85]
IMG_7038.JPG

W najlepsze jest to, ze jestem niemal pewna, ze owu była w niedziele wieczorem w dniu pozytywnego testu owu, czyli z moich przeczuć, które oczywoscie miga być błędne, dziś byłby 4dpo

Wczoraj przyszły moje testy owu, więc zrobiłam jeden to był mój 11dc. Wyszedł dziwnie ciemny aż się przestraszyłam, bo owu mam zawsze 19/20dc... Jakby wyszła teraz to by była lipa bo teściowa znowu do nas przyjeżdża [emoji23] z mężem przesunęliśmy walentynki na za tydzień , bo pracuje caly weekend, a że siedzę tydzień z Antosiem w domu bo chory to pomyślałam że fajnie by było gdyby teściowa przyjechała trochę się z młodym pobawić bo juz jest trochę znudzony moim towarzystwem jest [emoji6]

Oby nie było owu w ten weekend. Nie przeżyje straconego cyklu znowu

To widzisz u mnie identycznie powinnam
Mieć owu 19 dc a w 11 mega płodny śluz przez trzy dni i trochę ból jajnika. Coprawda testu owu negatywy ale ten śluz mnie zastanawia bo już jest susza. Jakiś dziwny ten cykl. Jescze licze na to ze jednak owu przede mną bo nic nie podzialalam

Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyly kreseczki. Czy po pozytywnych testach zauwazylyscie jakies szczegolne objawy ktore nadal trwaja? Pomozcie :D

Pytanie do dziewczyn ktore zobaczyly kreseczki. Czy po pozytywnych testach zauwazylyscie jakies szczegolne objawy ktore nadal trwaja? Pomozcie :D
Po pozytywnym ciążowym? Objawy nieszczególne szczerze mówiąc, częstsze sikanie+czasem mdłości i zawroty głowy po szybkim wstawaniu i wstawanie w nocy na siku (to mam zawsze w ciąży, bo poza ciąża śpię cała noc jak zabita, a tu pęcherz nie pozwala) 😉 Także u mnie niewiele..

reklama
A nie dacie rady mimo to? [emoji846] w sypialni po cichu Hihi [emoji16][emoji16]
To dzisiaj tez zadzialajcie. Plemniki to żywotne bestie. Może akurat trafia w owu [emoji16][emoji16]
Teściowa śpi w otwartym salonie bez drzwi, a my się nie dorobiliśmy jeszcze klamek w naszej sypialni [emoji1787] dwa cykle temu tak było. Próbowaliśmy, ale bez szans na pozytywne zakończenie [emoji85]

Do góry