reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Niestety, to nowe mieszkanie. Wszystko się niesie bo jeszcze nie jest zapełnione rzeczami [emoji6] nie da rady. Musieliśmy chyba hotel wynająć, a teściowej powiedzieć że idziemy na randkę. Ta opcja jest bardzo prawdopodobna jeżeli faktycznie owu się przesunie [emoji6]

Kombinuj! Albo zapodaj tesciowej tabletke na spanie :p

reklama
To chyba kurna ta ogórkowa :o :o Zeżarły i zaciążyły. Czyżby ogórki kwaszone metodą naturalną wspomagały spring plemnikowy i zwiększały wsyssanie się do jajeczka? [emoji848][emoji848]

A może to pochodne gatunku - ogóras wpływa na ogórasa :D
Ej gdzies wyczytałam że jedzenie kiszonek poprawia florę bakteryjną pochwy i stwarza przyjazne środowisko plemnikom, więc żryjmy kiszonki! Naukowo udowodnione! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Tez mam z tego powodu „ból głowy” ale tak się zle czułam, ze nie milam siły się ruszyć.

:( najwazniejsze, ze bylo kilka dni przed ;) i to w ladnych odstepach. A czasami to lepsze jak mamy ochote, niz mechaniczne “ciupcianie sie”

I nie ma za co. Ja chyba bardziej ufam NPR niz testom owu. No chyba, ze masz taki ktory wskazuje Ci jaka jest wartosc LH. ;) a nie kreski i kreseczki. Lh jest smiesznym hormonem ktory lubi sobie skakac. I rano moze byc niski a popoludniu wysoki. Czasem trudno go uchwycic.

8.02 milam temp 36,51, a 9.02 36,70

To ja jestem dziwadłem z tymi temp :) w owu miałam 34,2 :p po owu też tak do 35 max. Jeden dzień 36,1 i czułam jakbym miała gorączkę 😂 później spadło na 34-35 i beta wtedy zaczęła rosnąć :) (fotka aktualnej po spacerze i ruchu )

Załączniki

• 4767E47C-C860-4E8A-AD5D-35A873E6C39D.jpeg
    4767E47C-C860-4E8A-AD5D-35A873E6C39D.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 45
reklama
Czyli uklucia w macicy nie sa objawem u kazdej? Powiem wam ze te uklucia to byl jeden z glownych objawow gdy zobaczylam kreski ale wtedy poronilam. Teraz zawsze od 8 dpo siedze i tak sie wsluchuje zeby tylko cos poczuc a tu nic. Wtedy tez duzo spalam a teraz tez nie chce mi sie.. i juz mnie naszly mysli ze dupa z tego cyklu..

Mnie chyba bardziej kłuło w macicy jak nie zaszłam niż jak zaszłam 🙄 Natomiast w udanym cyklu jajnik z którego była owulacja bolał tak że nie byłam w stanie leżeć na tym boku (zawsze śpię na lewym w od 3 dni muszę na płasko)

Do góry