Smerfetka94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 tygodnie chyba . Nie wiem jakie terminy są do babeczki bo ja chodzę do Piotra Marianowskiego ( bardzo miły ,pogodny i przystojny haha ) . Poleciłam go mojej koleżance i oba również jest zadowolona. Także jest 2 cykl po hsgMy badanie nasienia robiliśmy i wyszło ok.. Mówisz? A długo czekałaś na pierwszą wizytę?
Ja mam uraz do praskiego...
Leć na betePowtórzyłam test po 3.00 rano...strasznie chciało mi sie siku,nie wytrzymalam dluzej.
Dziwne ze wieczorem była taka mocna
Cos Ty... nie namowicie mnieLeć na bete
Plamienie
Narazie się wstrzymam.. Ale dobrze wiedzieć [emoji6]2 tygodnie chyba . Nie wiem jakie terminy są do babeczki bo ja chodzę do Piotra Marianowskiego ( bardzo miły ,pogodny i przystojny haha ) . Poleciłam go mojej koleżance i oba również jest zadowolona. Także jest 2 cykl po hsg
Kurde może wypiłaś za dużo? I rozwodnilo?Powtórzyłam test po 3.00 rano...strasznie chciało mi sie siku,nie wytrzymalam dluzej.
Dziwne ze wieczorem była taka mocna
No watpie tez ze tak szybko by od wczoraj spadlo i kreska taka jasna...Kurde ☹ może wypiłaś za dużo? I rozwodnilo?
No właśnie nie wiem też poczekaj do jutra, normalnie się wysikaj przed snem i rano zrób jeszcze raz.No watpie tez ze tak szybko by od wczoraj spadlo i kreska taka jasna...
No nie wiem.przed snem piłam i sikalam wiec....