reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)

Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/
Ja unikam wyjazdów w gości gdzie są małe dzieci albo ktoś w ciąży... Nie chcę pytań kiedy my albo Wy jakbyście się brali to już byście takie mieli.
Chociaż dowiedziałam się, że koleżanka w pracy w ciąży to się bardzo ucieszyłam nawet zazartowalam żeby wysłała mi ciążowe fluidy :D

reklama
A zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? :D ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak🤣

A zastanawialiście się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? :D ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak🤣
Codziennie o tym myślę haha i nie mam pomysłu:D

A zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? :D ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak🤣

Ja przy 1 ciąży zrobiłam test, zostawiłam mu w widocznym miejscu. To mnie tylko zapytał czemu śmiece i musi po mnie sprzątać, bo zostawiam jakieś duperele 🤣🤣 Zupełnie nie załapał... także przemyślcie swoje pomysły haha

Dziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)

Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/
To trudne uczucie ... Ja cieszę się ale w głębi duszy ... No może nie zazdroszczę ale jest takie poczucie ... Jej się udało a ja dalej w czarnej d...

Piękna kreska! U mnie dzisiaj 18dc (cykle 32 dni) a owu wygląda jak poniżej... Mam nadzieję że owu zaraz się pojawi. Trochę się zmartwiłam porównując twoje testy do swoich 😟
U mnie też bladziochy, a to 24 dc :((( Marzę o takich tłustych krechach na testach owu (no a potem na ciążowym rzecz jasna 😁)

Ja wczoraj przepłakałam pół dnia jak dostałam @. U mnie dwie siostry zdążyły zajść w ciążę i urodzić w trakcie tych moich starań. Na szczęście mam już jedno dziecko, może już czas przestać walczyć o drugie.
Abiskutnie nie! Nie poddawaj się :( w końcu zaskoczy zobaczysz! To wszystko jest strasznie ciężkie wiem, ale nie poddawaj się jeszcze. Moja 1 ciąże straciłam w 23 tyg. Wszystko było super i nagle na badaniu kontrolnym jeb, serduszko nie bije... Byłam pewna, że nie będę miała więcej dzieci już, że to się na pewno powtórzy... Ale udało mi się, po 2 latach urodziłam zdrowa córkę 🙂 teraz staramy się o kolejną. Jest bardzo ciężko, ale nie poddaje się bo wiem, że naprawdę warto! I Tobie też się uda uwierz ❤️

reklama
Ja czekam do rana! BTW coraz większe bóle tam na dole takie skurczowe. Promieniują mi do pośladka. Masakra jakaś! Jak ten cykl będzie stracony to już całkowicie zwàtpię w to, że ja i mój organizm to jeden zespól [emoji23]
Trzymam kciuki za ten cykl!
U mnie to jakaś masakra, raz mnie boli, raz nie, przez 1 dzień jakiś dziwny śluz, miałam tkliwe piersi, już nie mam, temperatura niby wyższa, ale jakaś nie za wysoka, także można pierdolca dostać [emoji1745]

Do góry