reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mi adopcja chyba by wystarczyła ale jakoś fascynuje mnie też sama ciąża[emoji2957] trzymam kciuksy by jednak udało się to pociągnąc jak należy[emoji7] z dwiema grubasnymi krechami[emoji2956][emoji2956][emoji2956]
My po prostu chcemy mieć dwoje. A póki co z drugą adopcją nas wstrzymują to biologicznie działamy.

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że założyłam tu konto. Jesteście takie kochane [emoji847] Dziękuję Ci za słowa otuchy. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, czemu tak się dzieje niewiadomo.. a ile Twoja córeczka ma lat?
Abiskutnie nie! Nie poddawaj się :( w końcu zaskoczy zobaczysz! To wszystko jest strasznie ciężkie wiem, ale nie poddawaj się jeszcze. Moja 1 ciąże straciłam w 23 tyg. Wszystko było super i nagle na badaniu kontrolnym jeb, serduszko nie bije... Byłam pewna, że nie będę miała więcej dzieci już, że to się na pewno powtórzy... Ale udało mi się, po 2 latach urodziłam zdrowa córkę [emoji846] teraz staramy się o kolejną. Jest bardzo ciężko, ale nie poddaje się bo wiem, że naprawdę warto! I Tobie też się uda uwierz [emoji3590]

Ja przy 1 ciąży zrobiłam test, zostawiłam mu w widocznym miejscu. To mnie tylko zapytał czemu śmiece i musi po mnie sprzątać, bo zostawiam jakieś duperele 🤣🤣 Zupełnie nie załapał... także przemyślcie swoje pomysły haha
Haha Ja tym razem kupiłam szampana bezalkoholowego i wręczyłam Mężowi razem z testem - nawet nie zauważył testu bo pierwsze rzuciło się Jemu w oczy, że to nie "rusek" tylko jakiś wynalazek bez sensu kupiłam :eek: Chłopy .. ;)

Załączniki

• E96E40A1-EF28-4A53-8888-C0A39A6F7A69.jpeg
    E96E40A1-EF28-4A53-8888-C0A39A6F7A69.jpeg
    56 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Do góry