Mi adopcja chyba by wystarczyła ale jakoś fascynuje mnie też sama ciąża trzymam kciuksy by jednak udało się to pociągnąc jak należy z dwiema grubasnymi krechamiTak. Pierwsze biologiczne. Bo w domu już mam jednego adopcyjnego szkraba 18 miesięcznego.
Skoro jesteśmy zdrowi to co kurde nie działa?!
reklama
Paulina_1982
Fanka BB :)
My po prostu chcemy mieć dwoje. A póki co z drugą adopcją nas wstrzymują to biologicznie działamy.Mi adopcja chyba by wystarczyła ale jakoś fascynuje mnie też sama ciąża[emoji2957] trzymam kciuksy by jednak udało się to pociągnąc jak należy[emoji7] z dwiema grubasnymi krechami[emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Patla9393
Ok 17O której godzinie robisz test?
Mikstura
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że założyłam tu konto. Jesteście takie kochane [emoji847] Dziękuję Ci za słowa otuchy. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, czemu tak się dzieje niewiadomo.. a ile Twoja córeczka ma lat?
Abiskutnie nie! Nie poddawaj się w końcu zaskoczy zobaczysz! To wszystko jest strasznie ciężkie wiem, ale nie poddawaj się jeszcze. Moja 1 ciąże straciłam w 23 tyg. Wszystko było super i nagle na badaniu kontrolnym jeb, serduszko nie bije... Byłam pewna, że nie będę miała więcej dzieci już, że to się na pewno powtórzy... Ale udało mi się, po 2 latach urodziłam zdrowa córkę [emoji846] teraz staramy się o kolejną. Jest bardzo ciężko, ale nie poddaje się bo wiem, że naprawdę warto! I Tobie też się uda uwierz [emoji3590]
Wesoła_Aga
Ok 17
Łoj łoj strasznie póżno... najlepiej robić raniutko z 1 moczu...
Dwa+Trzy
Haha Ja tym razem kupiłam szampana bezalkoholowego i wręczyłam Mężowi razem z testem - nawet nie zauważył testu bo pierwsze rzuciło się Jemu w oczy, że to nie "rusek" tylko jakiś wynalazek bez sensu kupiłam Chłopy ..Ja przy 1 ciąży zrobiłam test, zostawiłam mu w widocznym miejscu. To mnie tylko zapytał czemu śmiece i musi po mnie sprzątać, bo zostawiam jakieś duperele Zupełnie nie załapał... także przemyślcie swoje pomysły haha
Miśka 91
Testów owu( jak dobrze rozumiem, o nie chodzi) nie robi się z pierwszego moczu , tylko po południu , przed testem nie pić min 2 hŁoj łoj strasznie póżno... najlepiej robić raniutko z 1 moczu...
Wesoła_Aga
Testów owu( jak dobrze rozumiem, o nie chodzi) nie robi się z pierwszego moczu , tylko po południu , przed testem nie pić min 2 h
A przepraszam, zrozumiałam, że chodzi o testowanie już na ciąże
dasha97
Zaciekawiona BB
Kobiety
"ja się staram nie wybiegac w przód" XD ja już mam całą wyprawkę skompletowana na różnych sklepach internetowych
Ja już nawet coś kupiłam
Załączniki
reklama
Miśka 91
[emoji85] nie wiem może ja zrozumiała. Źle [emoji85] dopiero się wdrażam w wasze historie . Przepraszam jak źle zrozumiałam ...A przepraszam, zrozumiałam, że chodzi o testowanie już na ciąże