reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mój wczorajszy dołek był związany z tym że dziś zawitała do mnie wredna @ [emoji34] narazie się @ powoli rozkręca także cóż...dzis mam 1dc
Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutro

Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutro
U mnie w tym cyklu taki byl... jeden dzien nic, drugi dzien do polowy tez prawie nic... a pozniej sie jak rozhulało to nie nadazalam :) ale sie skonczyl na szczescie :) i u męża zapał ze ho ho :D nie dostal prezentu na urodziny to chyba chce dostac na walentynki ;) nastepna @ przewidywana na koniec tego miesiąca o ile czas cyklu sie utrzyma ( o dziwo 2 miesiace pod rzad bylo 27 dni :o )

Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..

Zrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana 😤
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @

Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..

Oczywiście, że są :) Plemniki mogą sporo się utrzymać w organizmie i miejmy nadzieje, że u Ciebie jakiś bohater dotrze :)

Dziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)

Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/

Zrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana 😤
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @

O tej porze się testów nie robi, bo wieczorem poziom hcg jest najniższy... to jak to ma na teście wyjść?

reklama
Do góry