AnnaŻet
Fanka BB :)
GratulacjeJeszcze jestem przed wizyta, ale tak, testy pozytywne, przyrosty bhcg prawidlowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJeszcze jestem przed wizyta, ale tak, testy pozytywne, przyrosty bhcg prawidlowe
Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutroMój wczorajszy dołek był związany z tym że dziś zawitała do mnie wredna @ [emoji34] narazie się @ powoli rozkręca także cóż...dzis mam 1dc
U mnie w tym cyklu taki byl... jeden dzien nic, drugi dzien do polowy tez prawie nic... a pozniej sie jak rozhulało to nie nadazalam ale sie skonczyl na szczescie i u męża zapał ze ho ho nie dostal prezentu na urodziny to chyba chce dostac na walentynki nastepna @ przewidywana na koniec tego miesiąca o ile czas cyklu sie utrzyma ( o dziwo 2 miesiace pod rzad bylo 27 dni )Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutro
Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..
Bardzo duze:-) ściskam kciuki!Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..
Zrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @
Nie przejmuj się. My na tym samym poziomie..też nie wytrzynalam do rana ;DZrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @