reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mój wczorajszy dołek był związany z tym że dziś zawitała do mnie wredna @ [emoji34] narazie się @ powoli rozkręca także cóż...dzis mam 1dc
Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutro

Jakiś dziwny ten okres...wogole się nie rozkręca...nigdy 1 dzień nie był taki słaby że tylko na papierze i prawie bezbolesny, od czasu do czasu coś ścisnie i tyle...zobaczymy jutro
U mnie w tym cyklu taki byl... jeden dzien nic, drugi dzien do polowy tez prawie nic... a pozniej sie jak rozhulało to nie nadazalam :) ale sie skonczyl na szczescie :) i u męża zapał ze ho ho :D nie dostal prezentu na urodziny to chyba chce dostac na walentynki ;) nastepna @ przewidywana na koniec tego miesiąca o ile czas cyklu sie utrzyma ( o dziwo 2 miesiace pod rzad bylo 27 dni :o )

Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..

Zrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana 😤
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @

Dziewczyny... Myslicie, ze jak wczoraj test owu wyszedl pozytywny (2 takie same kreski)-byl seks, dzisiaj test kontrolna mocniejsza od testowej - seksu brak(maz w pracy) i jutro sie poprzytulamy to mamy szanse? Ja juz swiruje normlanie..

Oczywiście, że są :) Plemniki mogą sporo się utrzymać w organizmie i miejmy nadzieje, że u Ciebie jakiś bohater dotrze :)

Dziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)

Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/

Zrobiłam przed chwilą test.
Ani cienia nadziei. Teraz żałuję, że nie zaczekałam do rana 😤
Ale odpuszczam już. Nie będę nic sprawdzać dopóki nie będzie wyraźnej potrzeby, czyli braku @

O tej porze się testów nie robi, bo wieczorem poziom hcg jest najniższy... to jak to ma na teście wyjść?

reklama
Do góry