reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? :D ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak🤣
Głupie to...ale ściągnełam dziś aplikacje FLO i jest tam „tryb ciąży” kliknęłam żeby zatestować i już nie odhaczyłam. Tak ładnie tam pokazuje rozwój zarodka. Boje się zapeszać 🤪🤪🤪 ale aż coś mnie ukłuło!!! no kurde pragnienie różowego bobasa w moim wieku (prawie 32) to jak spełnienie snów!

reklama
Kobiety
A zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? :D ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak🤣
"ja się staram nie wybiegac w przód" XD ja już mam całą wyprawkę skompletowana na różnych sklepach internetowych 😂😂😂😂😂

Głupie to...ale ściągnełam dziś aplikacje FLO i jest tam „tryb ciąży” kliknęłam żeby zatestować i już nie odhaczyłam. Tak ładnie tam pokazuje rozwój zarodka. Boje się zapeszać [emoji2957][emoji2957][emoji2957] ale aż coś mnie ukłuło!!! no kurde pragnienie różowego bobasa w moim wieku (prawie 32) to jak spełnienie snów!
Ty mi mówisz o wieku kobieto... Ja za parę dni 38 urodziny...

Serio? Szalenstwo 🤣🤣
No to życzę żeby jak najszybciej się przydała :D
Hahaha no serio 🙈 ja tam wyznaje trochę zasadę, że nasze nastawienie ma spory wpływ na to co się dzieje. Oczywiście nie mówię, że tak jest w przypadku planowania rodziny itd ale no na pewno nie zaszkodzi. Tak więc przygotowuje się mentalnie na pojawienie dziecka by to przyciągnąć 🙂 i uwielbiam przeglądać te wszystkie wózki, łóżeczka, smoczki, ubranka aaaahhh 😍

reklama
Hahaha no serio 🙈 ja tam wyznaje trochę zasadę, że nasze nastawienie ma spory wpływ na to co się dzieje. Oczywiście nie mówię, że tak jest w przypadku planowania rodziny itd ale no na pewno nie zaszkodzi. Tak więc przygotowuje się mentalnie na pojawienie dziecka by to przyciągnąć 🙂 i uwielbiam przeglądać te wszystkie wózki, łóżeczka, smoczki, ubranka aaaahhh 😍
Każdy ma swój sposób na to wszytsko, nie widzę nic złego w Twoim :)
No to czekamy na skutek :D

Do góry