Głupie to...ale ściągnełam dziś aplikacje FLO i jest tam „tryb ciąży” kliknęłam żeby zatestować i już nie odhaczyłam. Tak ładnie tam pokazuje rozwój zarodka. Boje się zapeszać ale aż coś mnie ukłuło!!! no kurde pragnienie różowego bobasa w moim wieku (prawie 32) to jak spełnienie snów!A zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak
reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
No tak, pamiętajmy że facet jest prosto skonstruowanyJa przy 1 ciąży zrobiłam test, zostawiłam mu w widocznym miejscu. To mnie tylko zapytał czemu śmiece i musi po mnie sprzątać, bo zostawiam jakieś duperele Zupełnie nie załapał... także przemyślcie swoje pomysły haha
Matka. Wariatka
Kobiety
"ja się staram nie wybiegac w przód" XD ja już mam całą wyprawkę skompletowana na różnych sklepach internetowychA zastanawialyscie się może jak przekazalybyscie dobre wieści partnerom? ja się staram nie wybiega wprzod,ale.i tak łapie się na tym ze to rozkminiam. I oczywiście chciałabym w jakiś spektakularny sposób, ale pewnie będę w takim szoku ze się rozrycze i wykrzycze od razu co i jak
Paulina_1982
Ty mi mówisz o wieku kobieto... Ja za parę dni 38 urodziny...Głupie to...ale ściągnełam dziś aplikacje FLO i jest tam „tryb ciąży” kliknęłam żeby zatestować i już nie odhaczyłam. Tak ładnie tam pokazuje rozwój zarodka. Boje się zapeszać [emoji2957][emoji2957][emoji2957] ale aż coś mnie ukłuło!!! no kurde pragnienie różowego bobasa w moim wieku (prawie 32) to jak spełnienie snów!
Kochana wierzę że duchem jesteś 23 to Twoje starania o pierwsze?Ty mi mówisz o wieku kobieto... Ja za parę dni 38 urodziny...
Qwertyy77
Serio? SzalenstwoKobiety
"ja się staram nie wybiegac w przód" XD ja już mam całą wyprawkę skompletowana na różnych sklepach internetowych
No to życzę żeby jak najszybciej się przydała
Paulina_1982
Tak. Pierwsze biologiczne. Bo w domu już mam jednego adopcyjnego szkraba 18 miesięcznego.Kochana wierzę że duchem jesteś 23[emoji2957][emoji2956] to Twoje starania o pierwsze?
Skoro jesteśmy zdrowi to co kurde nie działa?!
Matka. Wariatka
Hahaha no serio ja tam wyznaje trochę zasadę, że nasze nastawienie ma spory wpływ na to co się dzieje. Oczywiście nie mówię, że tak jest w przypadku planowania rodziny itd ale no na pewno nie zaszkodzi. Tak więc przygotowuje się mentalnie na pojawienie dziecka by to przyciągnąć i uwielbiam przeglądać te wszystkie wózki, łóżeczka, smoczki, ubranka aaaahhhSerio? Szalenstwo
No to życzę żeby jak najszybciej się przydała
sangria11
Zaangażowana w BB
O której godzinie robisz test?Wczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?
reklama
Qwertyy77
Każdy ma swój sposób na to wszytsko, nie widzę nic złego w TwoimHahaha no serio ja tam wyznaje trochę zasadę, że nasze nastawienie ma spory wpływ na to co się dzieje. Oczywiście nie mówię, że tak jest w przypadku planowania rodziny itd ale no na pewno nie zaszkodzi. Tak więc przygotowuje się mentalnie na pojawienie dziecka by to przyciągnąć i uwielbiam przeglądać te wszystkie wózki, łóżeczka, smoczki, ubranka aaaahhh
No to czekamy na skutek