reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czyli narazie jest spokojnie , to dobrze odpoczywaj ile się da .❤
Na razie tak :) Coś czuję, że jeszcze się zacznie, na pewno 😂 Na razie częściej mnie kłuje w macicy i w pośladku teraz wieczorem. Oczywiście będę jak każda wmawiać sobie, że jak troszkę boli to dobrze a jak przestanie to zacznę panikować 😂

@bleucoco
Ja w dniu @ miałam powyżej 300 betę także nie ma normy :) wszystko się rozwija w własnym tempie :)

A chłop już wie? Jaka reakcja?

U mnie jak owulka jest wcześniej to i okres wcześniej przychodzi.

Ale są kobiety co mają normalne tą II faze o czasie..

Wyszukaj sobie gdzie masz najbliżej do Synevo i sobie zrób tam koszt jest koło 3 dyszek :) jeszcze możesz do nich na czat napisać (na ich stronie internetowej Ci dadzą zniżkę 10 lub 15% ;)

Przykro mi kochana. U mnie też pojawi się pewnie w ciągu dwóch dni.

Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas!
Dzis mu powiem - myslalam by mu powiedziec w Walentynki ale nie wytrzymam :-) wlasnie mialam pytac -czesto cos pisalas o becie to bylas w ciazy? Co sie stalo dalej jak moge spytac?

reklama
Do góry