reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
@kasiaa91 @katherinnn i co i co???? sa moze juz?
Dalej czekam morfo mi dali po 3h, czekam na crp, tsh No i betę - może przez tsh trwa trochę dłużej bo pewnie dadzą wyniki na jednym dokumencie
Jakbyś chciała to będę mogła Ci polecić świetnych specjalistów od usg, moja pierwsza córeczka jest niepełnosprawna ruchowo, więc druga ciąża była pod wielkim nadzorem, wszystko sprawdzone od a do z@bleucoco O widzisz! Ode mnie też
kasiaa91
Dziewczyny do której najpóźniej diagnostyka wprowadza wyniki online?
Laby są całodobowe więc pewnie nie ma limitu
A sprawdź czy nie dołożyli do pliku z pozostałymi wynikami. W Medicover tak czasem robią, że później dorzucają do tych opublikowanych wcześniej.Dalej czekam morfo mi dali po 3h, czekam na crp, tsh No i betę - może przez tsh trwa trochę dłużej bo pewnie dadzą wyniki na jednym dokumencie
kasiaa91
Dzis mu powiem - myslalam by mu powiedziec w Walentynki ale nie wytrzymam
Daj znać jak reakcja !
kasiaa91
A sprawdź czy nie dołożyli do pliku z pozostałymi wynikami. W Medicover tak czasem robią, że później dorzucają do tych opublikowanych wcześniej.
W luxmedzie nie, a niedawno odkryłam że ich aplikacja mi sama daje znać jak są wyniki - nawet nie muszę na okrągło sprawdzać
katherinnn
Ja jeszcze nie mam@kasiaa91 @katherinnn i co i co???? sa moze juz?
reklama
kasiaa91
Ja jeszcze nie mam
Ja już przebieram nóżkami dlatego wole bezpośrednio w diagnostyce - 4-5 h i wyniki są a przez luxmed miałam ostatnio o 20...