reklama
kasienka862
Fanka BB :)
Moje zbiory na ten cykl[emoji1787][emoji23]
Jak na osobę, która obiecywała, że nie zrobi testu przed dniem okresu +1 mam zatrważającą ilość testów [emoji6]
Ciężko będzieZobacz załącznik 1079547
Ładna kolekcja :-)
wiola0904
z takich zbiorów nie moze wyjsc nic innego jak piekny bobasek!!!Moje zbiory na ten cykl[emoji1787][emoji23]
Jak na osobę, która obiecywała, że nie zrobi testu przed dniem okresu +1 mam zatrważającą ilość testów [emoji6]
Ciężko będzieZobacz załącznik 1079547
Mikstura
Przykro mi
Tutaj same podwójne kreseczki a u mnie 1dc... Także tego, dziś na kolację szarlotka z dużą ilością lodów i polewą... [emoji849]
Milipiet
Tylko ona nie byla robiona po 48h, bo to byly świeta i nie mialam gdzie zrobic. Pierwsza robiona dzien przed Wigilia, a druga po Świetach wiec w normie byla ta betaRzeczywiście beta ta druga podobna do mojej
Verona26
Spokojnie Kochana. Ja 4 dni przed terminem @miałam 13.25 A za 72h już 74 także Gratulacje!!! [emoji173][emoji173][emoji7]
Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/
Wesoła_Aga
@bleucoco
Ja w dniu @ miałam powyżej 300 betę także nie ma normy wszystko się rozwija w własnym tempie
A chłop już wie? Jaka reakcja?
U mnie jak owulka jest wcześniej to i okres wcześniej przychodzi.
Ale są kobiety co mają normalne tą II faze o czasie..
Wyszukaj sobie gdzie masz najbliżej do Synevo i sobie zrób tam koszt jest koło 3 dyszek jeszcze możesz do nich na czat napisać (na ich stronie internetowej Ci dadzą zniżkę 10 lub 15%
Przykro mi kochana. U mnie też pojawi się pewnie w ciągu dwóch dni.
Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas!
Ja w dniu @ miałam powyżej 300 betę także nie ma normy wszystko się rozwija w własnym tempie
Bardzo dziekuje :* uspokoilam sie co bym bez Was robila hehe
A chłop już wie? Jaka reakcja?
DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu
U mnie jak owulka jest wcześniej to i okres wcześniej przychodzi.
Ale są kobiety co mają normalne tą II faze o czasie..
Wyszukaj sobie gdzie masz najbliżej do Synevo i sobie zrób tam koszt jest koło 3 dyszek jeszcze możesz do nich na czat napisać (na ich stronie internetowej Ci dadzą zniżkę 10 lub 15%
Tutaj same podwójne kreseczki a u mnie 1dc... Także tego, dziś na kolację szarlotka z dużą ilością lodów i polewą... [emoji849]
Przykro mi kochana. U mnie też pojawi się pewnie w ciągu dwóch dni.
Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas!
Ostatnia edycja:
Verona26
Mój słownik to geniusz... sama nie wiem jak on to robi. Kuzwa czytam wszystko niby ok napisane A tu jakieś mintaje wchodzą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356]
@Verona26 czy ja ci juz mowilam ze kocjam twoj slownik [emoji12] "co ma byc to :mintaj: bedzie[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
reklama
Chyba Synevo najlepiej. Nie wiem z której części Warszawy jesteś, ale ja korzystałam z labo na Dzikiej i było w miarę sprawnie.Dziewczyny, gdzie w Warszawie zrobić drugi raz betaHCG jutro rano, żeby nie kosztowało milionów i wynik był w kilka godzin? Macie do polecenia jakąś prywatną przychodnię?
Ja robiłam w Medicover, ale mam tam abonament. Bez niego to ok. 60,00 zł jeżeli dobrze pamietam.