reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Moje zbiory na ten cykl[emoji1787][emoji23]
Jak na osobę, która obiecywała, że nie zrobi testu przed dniem okresu +1 mam zatrważającą ilość testów [emoji6]

Ciężko będzie
IMG_20200212_170339.jpeg

reklama
Spokojnie Kochana. Ja 4 dni przed terminem @miałam 13.25 A za 72h już 74 także Gratulacje!!! [emoji173][emoji173][emoji7]
Mam wynik!!! 13.18 -tylko strasznie maly :/ a moze to jest ok? Jestem 5 dni przed okresem, w 1szej ciazy juz mialam ponad 100 na tym etapie troche sie zaniepokoilam :/

@bleucoco
Ja w dniu @ miałam powyżej 300 betę także nie ma normy :) wszystko się rozwija w własnym tempie :)

Bardzo dziekuje :* uspokoilam sie :) co bym bez Was robila hehe

A chłop już wie? Jaka reakcja?

DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu

U mnie jak owulka jest wcześniej to i okres wcześniej przychodzi.

Ale są kobiety co mają normalne tą II faze o czasie..

Wyszukaj sobie gdzie masz najbliżej do Synevo i sobie zrób tam koszt jest koło 3 dyszek :) jeszcze możesz do nich na czat napisać (na ich stronie internetowej Ci dadzą zniżkę 10 lub 15% ;)

Tutaj same podwójne kreseczki a u mnie 1dc... Także tego, dziś na kolację szarlotka z dużą ilością lodów i polewą... [emoji849]

Przykro mi kochana. U mnie też pojawi się pewnie w ciągu dwóch dni.

Jeszcze przyjdzie na Ciebie czas!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, gdzie w Warszawie zrobić drugi raz betaHCG jutro rano, żeby nie kosztowało milionów i wynik był w kilka godzin? Macie do polecenia jakąś prywatną przychodnię?
Chyba Synevo najlepiej. Nie wiem z której części Warszawy jesteś, ale ja korzystałam z labo na Dzikiej i było w miarę sprawnie.
Ja robiłam w Medicover, ale mam tam abonament. Bez niego to ok. 60,00 zł jeżeli dobrze pamietam.

Do góry