reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Chyba Synevo najlepiej. Nie wiem z której części Warszawy jesteś, ale ja korzystałam z labo na Dzikiej i było w miarę sprawnie.
Ja robiłam w Medicover, ale mam tam abonament. Bez niego to ok. 60,00 zł jeżeli dobrze pamietam.
Sprawdzę! Dzięki :) Dzika to tylko kilka przystanków ode mnie :)

Ja też nie wierzyłam dalej jest to nierealne 😂🙈

Dobrze się czuję. Gdyby nie beta 348 to bym nie uwierzyła w to co się dzieje. Wczoraj miałam nudności i ogromne zmęczenie w pracy. Dziś dziadek w szpitalu, więc od rana coś się dzieje i nie mam czasu zwracać na nic uwagi. Dziś tylko było mi trochę słabo, miałam migrenę. Zaczyna mnie też dopadać wilczy głód - nagle, przemożny, że muszę od razu w tej sekundzie zjeść bo umrę 😂 Coś tam w cyckach powoli zaczyna się dziać, ale bardzo powoli! Mam mały apetyt poki co. Tylko te wilcze głody raz na jakiś mi przypominają, że żyję 😂 A no i czasami zakłuje jajnik jeden lub drugi i czasami tak jakby zaszczypie tam w macicy.
Czyli narazie jest spokojnie , to dobrze odpoczywaj ile się da .❤

reklama
Do góry