kasiaa91
Fanka BB :)
Siedzę właśnie w przychodni... Oczywiście opóźnienie... Ale stresuję się na maxa to mój 3 cykl na Clo...
A co się dzieje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siedzę właśnie w przychodni... Oczywiście opóźnienie... Ale stresuję się na maxa to mój 3 cykl na Clo...
Pęcherzyki mi nie rosną, i teraz się okaże czy w tym cyklu coś mi się udało wyhodowac. Wiem, że 8dc jest ciut wcześnie na monitoring ale mam jeszcze tylko jutro i w poniedziałek wizyteA co się dzieje ?
Moje zbiory na ten cykl[emoji1787][emoji23]
Jak na osobę, która obiecywała, że nie zrobi testu przed dniem okresu +1 mam zatrważającą ilość testów [emoji6]
Ciężko będzieZobacz załącznik 1079547
Pęcherzyki mi nie rosną, i teraz się okaże czy w tym cyklu coś mi się udało wychodowac. Wiem, że 8dc jest ciut wcześnie na monitoring ale mam jeszcze tylko jutro i w poniedziałek wizyte
20ta juz zaraz trzymam kciuki!!!Ja już przebieram nóżkami dlatego wole bezpośrednio w diagnostyce - 4-5 h i wyniki są a przez luxmed miałam ostatnio o 20...
Nooo swieta racjaA mnie dziewczyny naszły takie przemyślenia ze wolałam ten czas zanim jeszcze zaczęliśmy się starać o
Bobo. Niczym się nie przejmowałam, nie sprawdzałam, ba nawet nie wiedziałam który mam dc. A teraz sam stres, smutek i ciagle czekanie i sprawdzanie. Wydaje mi się ze wcześniej byłam szczęśliwsza [emoji53] A to chyba nie tak powinno być..
A mnie dziewczyny naszły takie przemyślenia ze wolałam ten czas zanim jeszcze zaczęliśmy się starać o
Bobo. Niczym się nie przejmowałam, nie sprawdzałam, ba nawet nie wiedziałam który mam dc. A teraz sam stres, smutek i ciagle czekanie i sprawdzanie. Wydaje mi się ze wcześniej byłam szczęśliwsza [emoji53] A to chyba nie tak powinno być..