reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
kochana bedzie dobrze! nie stresuj sie niepotrzebnie!!! trzeba byc dobrej mysli po prostu. Przyrost na pewno bedzie piekny! a juz na pewno nie porownuj swoich wynikow z nikim innym bo to nie ma zadnego sensu a oszalec od tego mozna. takze na spokojnie, usmiech na buzie niech dzidizus czuje, ze ma szczesliwa mame :)
❤️❤️❤️

Dam Wam znać jutro wieczorem jak wyszło :)

Wcześniej miałam też uczucie że są mega duże i ciężkie A dzisiaj już czuje że są normalne ,miałaś również takie odczucie ?
Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytyw :)

DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu

Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytyw :)
Kurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?

DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu
Patrząc na dzień szczytu śluzu, to tak u mnie skracał się cykl. Fazę lutealną miałam 13-14 dni.

Kurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?
Ja też nie wierzyłam dalej jest to nierealne 😂🙈

Dobrze się czuję. Gdyby nie beta 348 to bym nie uwierzyła w to co się dzieje. Wczoraj miałam nudności i ogromne zmęczenie w pracy. Dziś dziadek w szpitalu, więc od rana coś się dzieje i nie mam czasu zwracać na nic uwagi. Dziś tylko było mi trochę słabo, miałam migrenę. Zaczyna mnie też dopadać wilczy głód - nagle, przemożny, że muszę od razu w tej sekundzie zjeść bo umrę 😂 Coś tam w cyckach powoli zaczyna się dziać, ale bardzo powoli! Mam mały apetyt poki co. Tylko te wilcze głody raz na jakiś mi przypominają, że żyję 😂 A no i czasami zakłuje jajnik jeden lub drugi i czasami tak jakby zaszczypie tam w macicy.

Mi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
@Verona26 czy ja ci juz mowilam ze kocjam twoj slownik 😜 "co ma byc to :mintaj: bedzie🤣🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny, gdzie w Warszawie zrobić drugi raz betaHCG jutro rano, żeby nie kosztowało milionów i wynik był w kilka godzin? Macie do polecenia jakąś prywatną przychodnię?

Do góry