reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
kochana bedzie dobrze! nie stresuj sie niepotrzebnie!!! trzeba byc dobrej mysli po prostu. Przyrost na pewno bedzie piekny! a juz na pewno nie porownuj swoich wynikow z nikim innym bo to nie ma zadnego sensu a oszalec od tego mozna. takze na spokojnie, usmiech na buzie niech dzidizus czuje, ze ma szczesliwa mame :)
❤️❤️❤️

Dam Wam znać jutro wieczorem jak wyszło :)

Wcześniej miałam też uczucie że są mega duże i ciężkie A dzisiaj już czuje że są normalne ,miałaś również takie odczucie ?
Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytyw :)

DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu

Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytyw :)
Kurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?

DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu
Patrząc na dzień szczytu śluzu, to tak u mnie skracał się cykl. Fazę lutealną miałam 13-14 dni.

Kurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?
Ja też nie wierzyłam dalej jest to nierealne 😂🙈

Dobrze się czuję. Gdyby nie beta 348 to bym nie uwierzyła w to co się dzieje. Wczoraj miałam nudności i ogromne zmęczenie w pracy. Dziś dziadek w szpitalu, więc od rana coś się dzieje i nie mam czasu zwracać na nic uwagi. Dziś tylko było mi trochę słabo, miałam migrenę. Zaczyna mnie też dopadać wilczy głód - nagle, przemożny, że muszę od razu w tej sekundzie zjeść bo umrę 😂 Coś tam w cyckach powoli zaczyna się dziać, ale bardzo powoli! Mam mały apetyt poki co. Tylko te wilcze głody raz na jakiś mi przypominają, że żyję 😂 A no i czasami zakłuje jajnik jeden lub drugi i czasami tak jakby zaszczypie tam w macicy.

Mi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
@Verona26 czy ja ci juz mowilam ze kocjam twoj slownik 😜 "co ma byc to :mintaj: bedzie🤣🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny, gdzie w Warszawie zrobić drugi raz betaHCG jutro rano, żeby nie kosztowało milionów i wynik był w kilka godzin? Macie do polecenia jakąś prywatną przychodnię?

Do góry