Mikstura
Fanka BB :)
Ja chyba muszę zrobić przerwe od was jakoś znów mi smutno myśle ze znów się nie uda. Śni mi się ciagle ze tule noworodka. Znowu psycha mi siada :/ chyba muszę zrobić reset
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba muszę zrobić przerwe od was jakoś znów mi smutno myśle ze znów się nie uda. Śni mi się ciagle ze tule noworodka. Znowu psycha mi siada :/ chyba muszę zrobić reset
kochana bedzie dobrze! nie stresuj sie niepotrzebnie!!! trzeba byc dobrej mysli po prostu. Przyrost na pewno bedzie piekny! a juz na pewno nie porownuj swoich wynikow z nikim innym bo to nie ma zadnego sensu a oszalec od tego mozna. takze na spokojnie, usmiech na buzie niech dzidizus czuje, ze ma szczesliwa mame
Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytywWcześniej miałam też uczucie że są mega duże i ciężkie A dzisiaj już czuje że są normalne ,miałaś również takie odczucie ?
Rzeczywiście beta ta druga podobna do mojejKochane kobietki spokojnie z ta beta, ja dzien przed @ z blizniakami mialam 53.1 pierwsza 23.12.2019 , a druga robiona 27.12.2019 wynosila 445.3 a teraz mamy 11t3d
Kurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?Hmm tzn wcześniej one były takie jak zawsze przed @, tylko nie bolały aż tak bardzo jak zawsze co mnie zastanowiło. Brodawki lekko powiększone, tkliwe, pełne, żyłki, ciężkie - tak miałam co miesiąc. 12 dpo w sumie wszystko jakby minęło, brodawki malutkie, sutki w ogóle niewrażliwe i tak cały dzień. Ciut zaczęły mnie boleć z powrotem wieczorem ale rano 13 dpo znów nic. W ciągu dnia wtedy tylko kłuło mnie w brodawce przez chwilę. Wieczorem 13 dpo już był pozytyw
Patrząc na dzień szczytu śluzu, to tak u mnie skracał się cykl. Fazę lutealną miałam 13-14 dni.DIecYny a jak zdarzyła wam się owu Wczensiej niż zwykle to wtedy okres tez szybciej przyszedł? W sensie te np 15 dni po owu czy okres przyszedł normalnie tylko owu wcEsniej? Kurde chyba u mnie już po owulacji. Nie wiem jak to się stało ze tal wczesnie w tym
Mcu
Ja też nie wierzyłam dalej jest to nierealneKurczę mam Niby tak samo Ale jakos nie wierzę że mogłoby się udać. No nic poczekam do piątku i się okaże . A Jak u Ciebie jak się czujesz?
@Verona26 czy ja ci juz mowilam ze kocjam twoj slownik "co ma byc to :mintaj: bedzieMi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...