reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Masz pokazna betę w porównaniu do mojej aż sama zaczęłam myśleć czy z moją jest wszystko okej. Z tego co widziałam po wynikach różnych dziewczy to czasem jest tak że zaskoczy i jednego dnia jest 15 a później 150 więc ciężko przewidzieć ile mogło byc we wcześniejszych dniach.
No tak, mas rację. Równie dobrze ja celowałam, że implantacja była 9 DPO kiedy poczułam ukłucie jajnika i kręciło mi się w głowie, a mogła być dużo wcześniej.

wszystko zalezy od dnia zagniezdzenia :) przedzial 6-12 dni wiec stad roznica w wielkosci beta hcg :) kazdy organizm tez jest inny i kazda z nas bedzie miala inny przyrost % dlatego nie warto sie przejmowac samymi wartosciami a prawidlowym przyrostem % bo to on jest wazniejszy.
Otóż to mi z wyniku 2 po 72h urosła sporo powyżej 66% więc nie ma co się sugerować

wszystko zalezy od dnia zagniezdzenia :) przedzial 6-12 dni wiec stad roznica w wielkosci beta hcg :) kazdy organizm tez jest inny i kazda z nas bedzie miala inny przyrost % dlatego nie warto sie przejmowac samymi wartosciami a prawidlowym przyrostem % bo to on jest wazniejszy.
Uff to dobrze :) Mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przynajmniej o 66% większa, to nie będę się martwić, ale niestety nie musi być bo to „podwojenie” może nastąpić też w 72 h i będzie dobrze. Zobaczymy co lekarz powie w piątek.

Uff to dobrze :) Mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przynajmniej o 66% większa, to nie będę się martwić, ale niestety nie musi być bo to „podwojenie” może nastąpić też w 72 h i będzie dobrze. Zobaczymy co lekarz powie w piątek.
kochana bedzie dobrze! nie stresuj sie niepotrzebnie!!! trzeba byc dobrej mysli po prostu. Przyrost na pewno bedzie piekny! a juz na pewno nie porownuj swoich wynikow z nikim innym bo to nie ma zadnego sensu a oszalec od tego mozna. takze na spokojnie, usmiech na buzie niech dzidizus czuje, ze ma szczesliwa mame :)

kochana w kazdej ciazy wartosc bedzie inna, do tego niewazna jest sama wartosc a jej % przyrost. 5 dni przed okresem to powiem, ze wynik wrecz imponujacy, ja 2 dni po terminie @ mialam 36,5. takze spokojnie, nie stresuj sie niepotrzebnie, wiekszosci kobiet 5 dni przed @ nie wyjdzie nic kompletnie :)
Bardzo dziekuje :* uspokoilam sie :) co bym bez Was robila hehe

dzisiaj 25dc,mokro w gaciach,pobolewa prawy jajnik,cycki tylko lekko szczypia w sutkach przy dotyku,wiec albo @ nadchodzi,albo załapaliśmy ,a i jakis taki dziwny język mam od kilku dni,jak nie moj,taki hmm ni to oparzony ni to cierpki,nie wiem jak to opisac,ale moj sie ze mnie leje,ze mi na mózg padło 😂😂😂

reklama
Do góry