Dziekuje dziewczyny jestescie przekochane!!!Ładnie jest co Ty chcesz Zwłaszcza, że przed okresem!
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
No tak, mas rację. Równie dobrze ja celowałam, że implantacja była 9 DPO kiedy poczułam ukłucie jajnika i kręciło mi się w głowie, a mogła być dużo wcześniej.Masz pokazna betę w porównaniu do mojej aż sama zaczęłam myśleć czy z moją jest wszystko okej. Z tego co widziałam po wynikach różnych dziewczy to czasem jest tak że zaskoczy i jednego dnia jest 15 a później 150 więc ciężko przewidzieć ile mogło byc we wcześniejszych dniach.
Dziekuje :***Spokojnie. Implantacja mogła być później [emoji846]
Ja tam gratuluje [emoji7]
Otóż to mi z wyniku 2 po 72h urosła sporo powyżej 66% więc nie ma co się sugerowaćwszystko zalezy od dnia zagniezdzenia przedzial 6-12 dni wiec stad roznica w wielkosci beta hcg kazdy organizm tez jest inny i kazda z nas bedzie miala inny przyrost % dlatego nie warto sie przejmowac samymi wartosciami a prawidlowym przyrostem % bo to on jest wazniejszy.
bleucoco
Uff to dobrze Mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przynajmniej o 66% większa, to nie będę się martwić, ale niestety nie musi być bo to „podwojenie” może nastąpić też w 72 h i będzie dobrze. Zobaczymy co lekarz powie w piątek.wszystko zalezy od dnia zagniezdzenia przedzial 6-12 dni wiec stad roznica w wielkosci beta hcg kazdy organizm tez jest inny i kazda z nas bedzie miala inny przyrost % dlatego nie warto sie przejmowac samymi wartosciami a prawidlowym przyrostem % bo to on jest wazniejszy.
wiola0904
kochana bedzie dobrze! nie stresuj sie niepotrzebnie!!! trzeba byc dobrej mysli po prostu. Przyrost na pewno bedzie piekny! a juz na pewno nie porownuj swoich wynikow z nikim innym bo to nie ma zadnego sensu a oszalec od tego mozna. takze na spokojnie, usmiech na buzie niech dzidizus czuje, ze ma szczesliwa mameUff to dobrze Mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie przynajmniej o 66% większa, to nie będę się martwić, ale niestety nie musi być bo to „podwojenie” może nastąpić też w 72 h i będzie dobrze. Zobaczymy co lekarz powie w piątek.
Bardzo dziekuje :* uspokoilam sie co bym bez Was robila hehekochana w kazdej ciazy wartosc bedzie inna, do tego niewazna jest sama wartosc a jej % przyrost. 5 dni przed okresem to powiem, ze wynik wrecz imponujacy, ja 2 dni po terminie @ mialam 36,5. takze spokojnie, nie stresuj sie niepotrzebnie, wiekszosci kobiet 5 dni przed @ nie wyjdzie nic kompletnie
dzisiaj 25dc,mokro w gaciach,pobolewa prawy jajnik,cycki tylko lekko szczypia w sutkach przy dotyku,wiec albo @ nadchodzi,albo załapaliśmy ,a i jakis taki dziwny język mam od kilku dni,jak nie moj,taki hmm ni to oparzony ni to cierpki,nie wiem jak to opisac,ale moj sie ze mnie leje,ze mi na mózg padło
reklama
U
użytkownik-a
Gość
Wcześniej miałam też uczucie że są mega duże i ciężkie A dzisiaj już czuje że są normalne ,miałaś również takie odczucie ?Mnie też przestały na dzień przed pozytywnym testem