reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tarczyca w ciąży lubi skakać, a sam wynik nie jest dużo za duży. Kiedy masz gina?
Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku. Boje się wg appki to 5+5 i boje się że źle to wpłybie na malucha [emoji26]

reklama
Tej kobito, nie jebninto tylko 21.02 możesz zastestowac! Może akurat jak się udało będziesz miała piękny prezent [emoji7] Przceidz Ci mówię że już jesteś [emoji1768][emoji1768][emoji1768]
Uwaga już mam następny scenariusz. Mój mąż 21.02 kończy 30 lat ja @ mam mieć 22.02 myślicie zrobić test w piątek czy czekać i nie psuć mu urodzin.

Ja to jestem jebninto jednak.

O z trzema brzuchami no trochę przytyłam ale bez przesady [emoji23][emoji23][emoji23] no zatestuje...
Tej kobito, nie jebninto tylko 21.02 możesz zastestowac! Może akurat jak się udało będziesz miała piękny prezent [emoji7] Przceidz Ci mówię że już jesteś [emoji1768][emoji1768][emoji1768]

Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku. Boje się wg appki to 5+5 i boje się że źle to wpłybie na malucha 😥
Umawiaj się od razu w jeszcze przed wizytą zrób ft3 i fT4

Teeej... to miały być trojaczki hahaha [emoji23][emoji23] przytylas bo pewnie za dużo pyrow jesz [emoji23][emoji23][emoji23] Od pyrow się tyje [emoji23][emoji23][emoji23] keiyd mi tak 5 letnia kuzynka powiedziała że przytylam bo z awizo jadłam pyrek [emoji23][emoji23][emoji23]
O z trzema brzuchami no trochę przytyłam ale bez przesady [emoji23][emoji23][emoji23] no zatestuje...

Teeej... to miały być trojaczki hahaha [emoji23][emoji23] przytylas bo pewnie za dużo pyrow jesz [emoji23][emoji23][emoji23] Od pyrow się tyje [emoji23][emoji23][emoji23] keiyd mi tak 5 letnia kuzynka powiedziała że przytylam bo z awizo jadłam pyrek [emoji23][emoji23][emoji23]
Ahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] właśnie nie jem pyrów ratuje mnie to że jestem wysoka [emoji1787]

Haha moga byc i trojaczki [emoji23]

Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za miesiac czy będzie efekt [emoji4]
wino czerwone i orzechy daja fajny efekt na endo :)

reklama
A mi się właśnie wyświetliło na fb takie cudo..
Chyba kupię z nadzieją ze się kiedyś przyda..

Załączniki

• Screenshot_20200212_125406_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20200212_125406_com.facebook.katana.jpg
    235 KB · Wyświetleń: 107
Do góry