reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.
To powiem Ci że faktycznie odważnie tak wcześnie [emoji846] ja jak młody był w wieku Twojej córeczki to nawet mi taką myśl nie przemknęła przez głowę. Dopiero teraz w sierpniu a wakacjach. Było tak miło, Antoś się bawił z moim bratankiem cały dzien, padali wieczorem, więc wieczory były dla nas [emoji846]zaczęliśmy działać od razu, no ale niestety nie wyszło. Wtedy jeszcze nie wiedziałam że mi się owu nie pokrywa z kalendarzykiem.
A nasze życie zmieniło się diametralnie o 180 stopni na lepsze jak Tolo poszedł do żłobka. No po prostu bajka od tamtego czasu

reklama
Hejka :-) @bleucoco @Alina 88 piękna betka :-) szczerze Wam gratuluje...

Ja niestety musze przełamac dobra passe pozytywnych wiadomosci.. U mnie pojawilo sie pojedyncze plamienie zwiastujace @ wiec nawet testu juz robic nie musze.. Zreszta.. czego ja sie spodziewałam.. Biednemu to zawsze wiatr pod oczy..i to z piachem aby bardziej bolalo. Od 2013 roku powinnam sie juz do tego przyzwyczaic :-( A jednak ciagle glupia nadzieja podklada mi nogi... :-( ok, juz nie marudze.
Pozdrawiam cieplutko

Do góry