reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.
To powiem Ci że faktycznie odważnie tak wcześnie [emoji846] ja jak młody był w wieku Twojej córeczki to nawet mi taką myśl nie przemknęła przez głowę. Dopiero teraz w sierpniu a wakacjach. Było tak miło, Antoś się bawił z moim bratankiem cały dzien, padali wieczorem, więc wieczory były dla nas [emoji846]zaczęliśmy działać od razu, no ale niestety nie wyszło. Wtedy jeszcze nie wiedziałam że mi się owu nie pokrywa z kalendarzykiem.
A nasze życie zmieniło się diametralnie o 180 stopni na lepsze jak Tolo poszedł do żłobka. No po prostu bajka od tamtego czasu

reklama
Hejka :-) @bleucoco @Alina 88 piękna betka :-) szczerze Wam gratuluje...

Ja niestety musze przełamac dobra passe pozytywnych wiadomosci.. U mnie pojawilo sie pojedyncze plamienie zwiastujace @ wiec nawet testu juz robic nie musze.. Zreszta.. czego ja sie spodziewałam.. Biednemu to zawsze wiatr pod oczy..i to z piachem aby bardziej bolalo. Od 2013 roku powinnam sie juz do tego przyzwyczaic :-( A jednak ciagle glupia nadzieja podklada mi nogi... :-( ok, juz nie marudze.
Pozdrawiam cieplutko

Do góry