reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Haha ja pisałam [emoji134]
Ktoras wczoraj pisala o kielbasie z cebulka :) i mi dzis to od rana chodzilo po głowie . Wczoraj zaszalalam kupilam jakas mega droga kielbase i sobie z nia jajecznice z cebulka zrobilam :) a teraz umieram z przejedzenia i zalu ze tak potraktowalam kielbase [emoji14]

reklama
Jakbym czytała o naszych początkach rodzicielstwa. Też tylko mąż gotował plus dostawaliśmy czasem obiadki od mojej mamy. Ja nie dawałam rady nic zrobić w kuchni. Nawet ciężko mi było uszykowac sobie kanapki a gdzie tu mówić o gotowaniu. Często do 11 byłam bez śniadania bo nie miałam kiedy sobie zrobić :/

Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23]

Czułam owu w niedziele. Zawsze ja czuje [emoji846] taki ból, aż mnie zgina w pol i temperatura tez to potwierdza.
Przed porodem gaże lutealna miałam zawsze, ale to zawsze 13-14 dniowa. Teraz mi się skróciła do 10 i to mnie martwi. Ja jeszcE kolejny cykl daje nam szanse tak po prostu, a od kwietnia monitoring.
A tak to u mnie wyglada.
Dpo liczę od poniedziałku

Zobacz załącznik 1079287

To jak u Ciebie w niedziele to są duże szanse [emoji16][emoji48]

A swoją droga jak mierzycie temperaturę? Pamietam ze @bluecoco tez mierzyła. Może i ja zacznę [emoji848]

U mnie identyko. Ostatnio była u mnie przyjaciółka i mówi - dobrze że poprzestajecie na jednym, Tolo jest meeeega aborbujacy [emoji6]
O staraniach wie tylko jedna przyjaciółka ( która więm że się nie wygada) i Wy, nikomu więcej nie mówiliśmy
Aż się zasmialam w duchu. Antek do roku spał tylko na mnie, do 3 lat z nami w łóżku. Nigdy nie jeździł w wózku, fotelik? Phi wszystkie wycieczki dłuższe nic 10 minut musieliśmy odłożyć na dwa lata [emoji6]

Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.

reklama
Do góry