reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Haha ja pisałam [emoji134]
Ktoras wczoraj pisala o kielbasie z cebulka :) i mi dzis to od rana chodzilo po głowie . Wczoraj zaszalalam kupilam jakas mega droga kielbase i sobie z nia jajecznice z cebulka zrobilam :) a teraz umieram z przejedzenia i zalu ze tak potraktowalam kielbase [emoji14]

reklama
Jakbym czytała o naszych początkach rodzicielstwa. Też tylko mąż gotował plus dostawaliśmy czasem obiadki od mojej mamy. Ja nie dawałam rady nic zrobić w kuchni. Nawet ciężko mi było uszykowac sobie kanapki a gdzie tu mówić o gotowaniu. Często do 11 byłam bez śniadania bo nie miałam kiedy sobie zrobić :/

Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23]

Czułam owu w niedziele. Zawsze ja czuje [emoji846] taki ból, aż mnie zgina w pol i temperatura tez to potwierdza.
Przed porodem gaże lutealna miałam zawsze, ale to zawsze 13-14 dniowa. Teraz mi się skróciła do 10 i to mnie martwi. Ja jeszcE kolejny cykl daje nam szanse tak po prostu, a od kwietnia monitoring.
A tak to u mnie wyglada.
Dpo liczę od poniedziałku

Zobacz załącznik 1079287

To jak u Ciebie w niedziele to są duże szanse [emoji16][emoji48]

A swoją droga jak mierzycie temperaturę? Pamietam ze @bluecoco tez mierzyła. Może i ja zacznę [emoji848]

U mnie identyko. Ostatnio była u mnie przyjaciółka i mówi - dobrze że poprzestajecie na jednym, Tolo jest meeeega aborbujacy [emoji6]
O staraniach wie tylko jedna przyjaciółka ( która więm że się nie wygada) i Wy, nikomu więcej nie mówiliśmy
Aż się zasmialam w duchu. Antek do roku spał tylko na mnie, do 3 lat z nami w łóżku. Nigdy nie jeździł w wózku, fotelik? Phi wszystkie wycieczki dłuższe nic 10 minut musieliśmy odłożyć na dwa lata [emoji6]

Ja bez nosildla nie wychodze z domu. Pół poręby ja słyszało wczeniej jak byłyśmy na spacerze. Teraz już jest lepiej jeśli chodzi o spacery, ale tes potrafi pokazać na co ja stać. Jeść nie, kapać nie, przebierać nie, wyjazd jakikolwiek - dramat. Codziennie ok 1-2 nad ranem trafia do nas do łóżka i zajmuje ponad polowe. [emoji23]
Histeria na każdym kroku, ale kocham ja nad życie.

reklama
Do góry