reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie w poprzednim bez leków 21.. Jeszcze nic nie ma a człowiek się cieszy z dobrych wyników.
Jakby mi się teraz udało to bym chyba testem rzuciła w moja była ginekolozke gdzie wg niej wszystko było ok :)

A co do objawów też miałam bóle krzyża a wczoraj na wieczór mrowił mnie jeden cycek[emoji23] u mnie 5 dpo.
Za tydzień będzie ból :) ale póki co to sobie swiruje
Extra. Oczywiście, ze działaja. U mnie w tym cyklu prolaktyna wynosiła 4[emoji16]Dziś 3dpo i brzuch boli jak na @. Mam nadzieje, ze aż tak szybko nie przyjdzie. Ty chyba niemozliwe zeby mieć kilkudniowa fazę lutealna. Ostatnie dwie byly zaledwie 10 dniowe, a wiec na granicy. Już sobie wkręcam, ze coś jest nie tak, bo objaw ciążowy to na milon procent nie jest. Jakiekolwiek pierwsze o ile się pojawia to dopiero po implantacji [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]

reklama
Do góry