reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Najwazniejszy jest przyrost po 48h o min.66 proc z tego co pamietam. Wiec baaardzo fajnie rosnie skoro juz sikaniec taki ladny :) a czuloscia bym sie nie sugerowala bo oni to chyba na pałe pisza... najwazniejsze jest to ze rosnie :)
Ale ja wczoraj miałam betę 2,38 - chociaż jakby była tak duża jak mówisz to wiadomo że bym się cieszyła :)
Ja dzien przed beta 39 mialam bladziocha na pinku o czulosci 10:p

Hej dziewczyny dziś 29 dc.27go i wczoraj test negatywny jednak zastanowiło mnie delikatne krwawienie dosłownie kilka kropel a dziś śluz zabarwiony krwią.Jak myślicie testować jeszcze raz dzisiaj czy poczekać do jutra?moje cykle trwają 27-28 dni.

Odlicz max 12 dni od owu i do tego jeszcze min. 24h jesli nie masz zadnych innych dziwnych objawow
Hej dziewczyny dziś 29 dc.27go i wczoraj test negatywny jednak zastanowiło mnie delikatne krwawienie dosłownie kilka kropel a dziś śluz zabarwiony krwią.Jak myślicie testować jeszcze raz dzisiaj czy poczekać do jutra?moje cykle trwają 27-28 dni.

Albo sprobuj jutro jesli sie nic nie rozkreci.

A dają online? Jak tak to będzie szybciej. Mi tez tak mówili a miałam po 3 h ;)

@bleucoco
Przykro mi z powodu dziadka. Oby było wszystko dobrze z nim.

Może zaparz meluse zioła herbatę... zrób coś co Ci pomaga... wierzę mocno ze to silny chłop i sobie jego serduszko poradzi
Będą online ale chyba też nie tak szybko, dziewczyna w labo mówiła, że też jutro. U mnie wysyłają próbki, nie badają na miejscu

Niestety najgorsze jest uczucie bezsilności - wiem i rozumiem, ale na coś masz wpływ, na swojego maluszka. Musisz być silna! Główka do góry 😘
Dokładnie tych słów potrzebowałam... Na coś, a właściwie na kogoś, mam wpływ... Dziękuję kochana❤️ Postaram się być dziś dzielna

reklama
Dokładnie tych słów potrzebowałam... Na coś, a właściwie na kogoś, mam wpływ... Dziękuję kochana❤ Postaram się być dziś dzielna
Ja Ci podam troszkę inny przyklad. Ale wiedz ze chodzi mi o Twojego dziadka i sytuacje...nie o dzidziusia :)
Jak dowiedziałam sie o drugiej ciazy po poronieniu bylam tak pozytywnie nastawiona ze teraz bedzie wszystko dobrze ze moj W. ktory na co dzien ma więcej energii i pozytywnych mysli - byl w szoku.
Cieszylam sie bardzo z tej wiadomosci, czekałam na wizyte lekarza, bralam witaminy, samo pozytywne nastawienie.
I wiesz ze to chyba wlasnie to pomoglo mi pozniej tak szybko pozbierac sie po stracie.
Bo po pierwszej pomyslam ze tak mialo byc , ze to nie moja wina i nie mam na to wplywu.

Tak samo teraz Twoje nerwy.
Nie masz wplywu na dziadka, na nic.
Mozesz tylko myslec ze wszystko bedzie dobrze :)

Do góry