reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Najwazniejszy jest przyrost po 48h o min.66 proc z tego co pamietam. Wiec baaardzo fajnie rosnie skoro juz sikaniec taki ladny :) a czuloscia bym sie nie sugerowala bo oni to chyba na pałe pisza... najwazniejsze jest to ze rosnie :)
Ale ja wczoraj miałam betę 2,38 - chociaż jakby była tak duża jak mówisz to wiadomo że bym się cieszyła :)
Ja dzien przed beta 39 mialam bladziocha na pinku o czulosci 10:p

Hej dziewczyny dziś 29 dc.27go i wczoraj test negatywny jednak zastanowiło mnie delikatne krwawienie dosłownie kilka kropel a dziś śluz zabarwiony krwią.Jak myślicie testować jeszcze raz dzisiaj czy poczekać do jutra?moje cykle trwają 27-28 dni.

Odlicz max 12 dni od owu i do tego jeszcze min. 24h jesli nie masz zadnych innych dziwnych objawow
Hej dziewczyny dziś 29 dc.27go i wczoraj test negatywny jednak zastanowiło mnie delikatne krwawienie dosłownie kilka kropel a dziś śluz zabarwiony krwią.Jak myślicie testować jeszcze raz dzisiaj czy poczekać do jutra?moje cykle trwają 27-28 dni.

Albo sprobuj jutro jesli sie nic nie rozkreci.

A dają online? Jak tak to będzie szybciej. Mi tez tak mówili a miałam po 3 h ;)

@bleucoco
Przykro mi z powodu dziadka. Oby było wszystko dobrze z nim.

Może zaparz meluse zioła herbatę... zrób coś co Ci pomaga... wierzę mocno ze to silny chłop i sobie jego serduszko poradzi
Będą online ale chyba też nie tak szybko, dziewczyna w labo mówiła, że też jutro. U mnie wysyłają próbki, nie badają na miejscu

Niestety najgorsze jest uczucie bezsilności - wiem i rozumiem, ale na coś masz wpływ, na swojego maluszka. Musisz być silna! Główka do góry 😘
Dokładnie tych słów potrzebowałam... Na coś, a właściwie na kogoś, mam wpływ... Dziękuję kochana❤️ Postaram się być dziś dzielna

reklama
Dokładnie tych słów potrzebowałam... Na coś, a właściwie na kogoś, mam wpływ... Dziękuję kochana❤ Postaram się być dziś dzielna
Ja Ci podam troszkę inny przyklad. Ale wiedz ze chodzi mi o Twojego dziadka i sytuacje...nie o dzidziusia :)
Jak dowiedziałam sie o drugiej ciazy po poronieniu bylam tak pozytywnie nastawiona ze teraz bedzie wszystko dobrze ze moj W. ktory na co dzien ma więcej energii i pozytywnych mysli - byl w szoku.
Cieszylam sie bardzo z tej wiadomosci, czekałam na wizyte lekarza, bralam witaminy, samo pozytywne nastawienie.
I wiesz ze to chyba wlasnie to pomoglo mi pozniej tak szybko pozbierac sie po stracie.
Bo po pierwszej pomyslam ze tak mialo byc , ze to nie moja wina i nie mam na to wplywu.

Tak samo teraz Twoje nerwy.
Nie masz wplywu na dziadka, na nic.
Mozesz tylko myslec ze wszystko bedzie dobrze :)

Do góry