reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(
Kobietko.. Stresujesz się, że jak będziesz się stresować to zaszkodzisz? Nie myśl w ten sposób. Podwójnie będziesz się obawiać. Każda kobieta w ciąży na pewno miała niejednego stresa. Przetrwasz to, nie ominie Cię strach o dziadzia.. Ale nie rozkminiaj tego od razu w kategoriach, że może to zaszkodzić dziecku 🙂😘

reklama
Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję ❤ Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Kochana będzie będzie i doczeka wnuka jak należy :) w pewnym wieku serduszko słabsze ale i medycyna pięknie rozkwita więc my pomogą :)

Kobietko.. Stresujesz się, że jak będziesz się stresować to zaszkodzisz? Nie myśl w ten sposób. Podwójnie będziesz się obawiać. Każda kobieta w ciąży na pewno miała niejednego stresa. Przetrwasz to, nie ominie Cię strach o dziadzia.. Ale nie rozkminiam tego od razu w kategoriach, że może to zaszkodzić dziecku 🙂😘
Ech święte słowa, nie wiem czemu o tym nie pomyślałam tylko zaczęłam głupio myśleć. Dzięki ❤️ W pracy czymś się zajmę i będę czekać na informacje ze szpitala. Od jutro najwyżej wezmę urlop, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Jeju ile ta luteina się rozpuszcza pod jezorem... wzięłam ja to było 7 45 i teraz dopiero ha..

Już wolę dotunelowo... Ale jednak mi chyba nie pomaga bo i tak plamie :( raz w ciagu dnia ale jednak...

Przynajmniej podbrzusze odpuściło ;)

No nic na noc jeszcze tabletusia i czekamy na miesiaczkusia :)

Kochanie, musi byc dobrze. Tez ostatnio przezylam chwile grozy jak moj tata lat 68 po 3 operacji przepukliny zaczal w domu goraczkowac i inne epizody zoladkowe plus zaczela sie ropa sączyc. Na szczescie wszystko jest juz ok tylko strasznie schudl. Okazalo sie ze po prostu wracali autobusem i jelitowka sie przypałętała a on byl oslabiony. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i sie tego trzymac :) duzo zdrowka dla dziadka :) ktos musi prawnuka/prawnuczkę lub kto wie moze od razu dwojke rozpieszczac :)
Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję [emoji3590] Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Będzie dobrze, Kochana!! Nie stresuj się [emoji8] Też tak uważam, że nie jesteśmy w stanie ominąć pewnych stresów. Mojej koleżance w ciąży mąż zabronił radia słuchać, żeby o wypadkach nie wiedziała bo w ciąży [emoji1745]
Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(

reklama
Do góry