reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochanie, musi byc dobrze. Tez ostatnio przezylam chwile grozy jak moj tata lat 68 po 3 operacji przepukliny zaczal w domu goraczkowac i inne epizody zoladkowe plus zaczela sie ropa sączyc. Na szczescie wszystko jest juz ok tylko strasznie schudl. Okazalo sie ze po prostu wracali autobusem i jelitowka sie przypałętała a on byl oslabiony. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i sie tego trzymac :) duzo zdrowka dla dziadka :) ktos musi prawnuka/prawnuczkę lub kto wie moze od razu dwojke rozpieszczac :)
Babcia nie zdążyła, mam nadzieję, że dziadzius zdaży... Jadę do pracy i ciągle łzy w oczach. Melisa kupiona. To nie będzie łatwy dzień.

reklama
Będzie dobrze, Kochana!! Nie stresuj się [emoji8] Też tak uważam, że nie jesteśmy w stanie ominąć pewnych stresów. Mojej koleżance w ciąży mąż zabronił radia słuchać, żeby o wypadkach nie wiedziała bo w ciąży [emoji1745]
Coś w tym jest ❤️ Muszę być teraz dzielna za nas dwoje. Jutro rano powtórka bety, też będą nerwy

Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję ❤ Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Niestety najgorsze jest uczucie bezsilności - wiem i rozumiem, ale na coś masz wpływ, na swojego maluszka. Musisz być silna! Główka do góry 😘

Tak, + oznacza ciążę, - brak :)
Są bardzo dobre te testy bez fałszywek ale nie są też za czułe - nie ma chyba clearblue z czułością większą niż to 25. Mi wyszedł cień cienia więc obstawiam że beta dzisiaj będzie koło 10.
Niekoniecznie.. Ja na pinku10 miałam kreskę bez szału a beta wyszła 180 😉 a wydawałoby się że przy takiej becie powinna być przynajmniej taka jak kontrolna. Powodzenia! 🙂

reklama
Niekoniecznie.. Ja na pinku10 miałam kreskę bez szału a beta wyszła 180 😉 a wydawałoby się że przy takiej becie powinna być przynajmniej taka jak kontrolna. Powodzenia! 🙂
Ale ja wczoraj miałam betę 2,38 - chociaż jakby była tak duża jak mówisz to wiadomo że bym się cieszyła :)

Do góry