reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochanie, musi byc dobrze. Tez ostatnio przezylam chwile grozy jak moj tata lat 68 po 3 operacji przepukliny zaczal w domu goraczkowac i inne epizody zoladkowe plus zaczela sie ropa sączyc. Na szczescie wszystko jest juz ok tylko strasznie schudl. Okazalo sie ze po prostu wracali autobusem i jelitowka sie przypałętała a on byl oslabiony. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i sie tego trzymac :) duzo zdrowka dla dziadka :) ktos musi prawnuka/prawnuczkę lub kto wie moze od razu dwojke rozpieszczac :)
Babcia nie zdążyła, mam nadzieję, że dziadzius zdaży... Jadę do pracy i ciągle łzy w oczach. Melisa kupiona. To nie będzie łatwy dzień.

reklama
Będzie dobrze, Kochana!! Nie stresuj się [emoji8] Też tak uważam, że nie jesteśmy w stanie ominąć pewnych stresów. Mojej koleżance w ciąży mąż zabronił radia słuchać, żeby o wypadkach nie wiedziała bo w ciąży [emoji1745]
Coś w tym jest ❤️ Muszę być teraz dzielna za nas dwoje. Jutro rano powtórka bety, też będą nerwy

Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję ❤ Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Niestety najgorsze jest uczucie bezsilności - wiem i rozumiem, ale na coś masz wpływ, na swojego maluszka. Musisz być silna! Główka do góry 😘

Tak, + oznacza ciążę, - brak :)
Są bardzo dobre te testy bez fałszywek ale nie są też za czułe - nie ma chyba clearblue z czułością większą niż to 25. Mi wyszedł cień cienia więc obstawiam że beta dzisiaj będzie koło 10.
Niekoniecznie.. Ja na pinku10 miałam kreskę bez szału a beta wyszła 180 😉 a wydawałoby się że przy takiej becie powinna być przynajmniej taka jak kontrolna. Powodzenia! 🙂

reklama
Niekoniecznie.. Ja na pinku10 miałam kreskę bez szału a beta wyszła 180 😉 a wydawałoby się że przy takiej becie powinna być przynajmniej taka jak kontrolna. Powodzenia! 🙂
Ale ja wczoraj miałam betę 2,38 - chociaż jakby była tak duża jak mówisz to wiadomo że bym się cieszyła :)

Do góry