reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(

reklama
U mnie w diagnostyce beta 42 zł i wyniki dopiero jutro😲

A dają online? Jak tak to będzie szybciej. Mi tez tak mówili a miałam po 3 h ;)

@bleucoco
Przykro mi z powodu dziadka. Oby było wszystko dobrze z nim.

Może zaparz meluse zioła herbatę... zrób coś co Ci pomaga... wierzę mocno ze to silny chłop i sobie jego serduszko poradzi

Zrob to co Cie relaksuje i uspokaja. Jakas herbatka? Postaraj sie nie miec czarnych mysli. Jak Ty taka silna babka jestes to mysle ze dziadek tez silny facet. Trzeba byc dobrej mysli.
Dziewczyny, rano odebrałam wiadomość, że mój ukochany dziadek miał migotanie przedsionków, jest w szpitalu... W zeszłym roku pochowaliśmy babcię... Jeszcze mama i dziadek nie wiedzą o ciąży. Boję się, że stres może teraz zaszkodzić :( Jak się uspokoić? Nie mam pojęcia :(

reklama
Zrob to co Cie relaksuje i uspokaja. Jakas herbatka? Postaraj sie nie miec czarnych mysli. Jak Ty taka silna babka jestes to mysle ze dziadek tez silny facet. Trzeba byc dobrej mysli.
Aż mi łzy pociekły jak to przeczytałam... Dziękuję ❤️ Muszę chyba wejśc do sklepu po jakąś melisę w herbatce. Dziadek silny, ale swoje lata ma. To nie jest czas teraz na odchodzenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Do góry