No wsiadlam w samochod i polecialam :-) juz czekam na pobranieNo no [emoji3059] piekny tescior jutro na bete ? Leć na bete trzymam kciuki
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
To super trzymam kciuki
No wsiadlam w samochod i polecialam :-) juz czekam na pobranie
Rudaa94
Drogo.ja w diagnostyce place 27
Rany beta kosztuje 57 zl w medicover myslalam ze ze 20 -30 to kilka razy sie zrobi i juz pare stowek
kasiaa91
No no [emoji3059] piekny tescior jutro na bete ? Leć na bete trzymam kciuki
Raczej dzisiaj i wtedy w piątek
To moze tu tak drogo po prostu ale chcialam by moj ginekolog od razu zobaczyl w systemieDrogo.ja w diagnostyce place 27
Freja
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, naprawdę serdecznie Wam gratuluję tych pięknych kresek mniejszych i większych bet! Niedługo wiosna to i układ rozrodczy się budzi. Terminowo u mnie za 3 dni @, będę testować. Z różnic, od dwóch dni czuje dół. Nigdy jak większość z Was nie czułam bólu brzucha przed francą, jedynie kilka godzin wcześniej byłam wstanie wywnioskować po ucisku. Zobaczymy, może i dla mnie ten miesiąc okaże się być tym szczęśliwym, a wszystkim które nadal czekają na testowanie życzę grubych krech i mnóstwa radości.
katherinnn
U mnie w diagnostyce beta 42 zł i wyniki dopiero jutroDrogo.ja w diagnostyce place 27
bleucoco
Dziękuję za takie piękne słowaA reszty wyników gratuluję piękna Beta. Maluszkowi chyba u Ciebie dobrze
reklama
Wesoła_Aga
A gdzie wgl pracujesz? Ze tak na nocki?
A ja sie obudzilam i spac nie moge
W rejestracji medycznej Aniu. Też nie mogę usnąć teraz...
@kasiaa91 pięknie ♡♡♡♡ super wieści od rana.