reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ooooo ale super!!! O nie znam tych testow? To jest taka kreska pionowa? A la krzyrzyk jesli tak to widze dobrze :-) suuuper!!

Tak, + oznacza ciążę, - brak :)
Są bardzo dobre te testy bez fałszywek ale nie są też za czułe - nie ma chyba clearblue z czułością większą niż to 25. Mi wyszedł cień cienia więc obstawiam że beta dzisiaj będzie koło 10.

reklama
@Mimi
Zgadza się, dziękuję ❤ Teraz będzie chwila prawdy pojutrze po dwóch dniach 😊 Progesteron 38 z hakiem przy normie 11-44, więc może można będzie duphaston odstawić, ale to już gine zadecyduje 😊
Jak cudownie, cieszę się waszym szczęściem ❤️ Zdrówka 😘

reklama
Dziewczyny! Nie wiem na ile to widzicie na zdjęciu , ale jest [emoji7]
(Wczoraj o 10 rano beta 2,38 a dzisiaj test o czuł 25 - wczoraj nie było nawet cienia cienia)
No no [emoji3059] piekny tescior :) jutro na bete ? :)
Zrobilam inny test, ten DOZ i tez jest kreseczka :-) pink nie oszukal hehe nie wiem czy cos widac ale pojawila sie po minucie :-) moze na Bete od razu skoczyc dzis? Trzeba byc na czczo?
Leć na bete :) trzymam kciuki ;)

Do góry