reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej , dzisiaj mam 32dc . Zrobiłam test dzisiaj po pracy i....
objawy to: ciągniecie w podbrzuszu , ból piersi ale tylko przy dotyku i zaczęły mi wyskakiwać pryszcze ( więcej niż zwykle ) , wzdęcia . Troszkę mnie martwi ten ból podbrzusza 🧐

Piękne kreseczki, cudownie

Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona 🙄

EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! 🤩🤩🤩 Gnojek chyba się zadomowił 🙈

Ten hormonik może robić szwindal i podnosi się w ciąży ;)

I co to za śliczna betka mmm...

Nie martw się jak ja
emoji5.png
u mnie wyszło 140.

To witamy kolejną mamuśke na pokładzie :)

Gratulacje kobiteczki! 🥺🥺😭😭

Wybaczcie @ mi idzie, hormony szaleją... ale to piękne, że się komuś udaje...

Dziewczyny, dzięki, że jesteście ❤❤❤

To nas zakichany obowiązek 😅😅😅

Apropo gotowania przez panów to mój też przychodzi na gotowca. Naczynia tylko ogargnie (czytaj wstawi do zmywary 😅 😅) i swoje zrobi.
Ale coś go ostatnimi czasy bierze na gotowanie... zaczeło się od tortów i zrobił pierwszy mamie na Wigilie (miała urodziny wtedy) potem jeszcze ze dwa rodzinie porobił, Nawet się deklarował, że mi jakiś zrobi (może) na walentyki. U niego może to raczej nie także nie licze 😅😅😅 Z niego romantyk jak ze mnie księgowa 😅. Teraz ostatnio pizze też robił ze dwa razy...

A ja grzecznie jem, żeby nie zniechęcać :D

Co do żelu też używam, niby piszą, że powinno regulować pH. Ziaji jest OK, ale teraz mam jakiś inny (nazwy nie pamiętam, bo siedze w robocie na nocy teraz) :)

Jeju... jak mnie boli brzuch! Oszaleje do tej 7 rano w robocie... @ puka do drzwi jak oszalała. A gdzie tu jeszcze przetrzymać kilka dni,,, bo dziś pastylki 2 ostatnie Luteiny...
Koszmar!!

Po owu to ja nie mam zaparć, generalnie problem zaparć minął mi jak się wyprowadziłam z domu rodzinnego ;) Uff i całe szczęście!

reklama
Piękne kreseczki, cudownie

Ten hormonik może robić szwindal i podnosi się w ciąży ;)

I co to za śliczna betka mmm...

To witamy kolejną mamuśke na pokładzie :)

Gratulacje kobiteczki! 🥺🥺😭😭

Wybaczcie @ mi idzie, hormony szaleją... ale to piękne, że się komuś udaje...

To nas zakichany obowiązek 😅😅😅

Apropo gotowania przez panów to mój też przychodzi na gotowca. Naczynia tylko ogargnie (czytaj wstawi do zmywary 😅 😅) i swoje zrobi.
Ale coś go ostatnimi czasy bierze na gotowanie... zaczeło się od tortów i zrobił pierwszy mamie na Wigilie (miała urodziny wtedy) potem jeszcze ze dwa rodzinie porobił, Nawet się deklarował, że mi jakiś zrobi (może) na walentyki. U niego może to raczej nie także nie licze 😅😅😅 Z niego romantyk jak ze mnie księgowa 😅. Teraz ostatnio pizze też robił ze dwa razy...

A ja grzecznie jem, żeby nie zniechęcać :D

Co do żelu też używam, niby piszą, że powinno regulować pH. Ziaji jest OK, ale teraz mam jakiś inny (nazwy nie pamiętam, bo siedze w robocie na nocy teraz) :)

Jeju... jak mnie boli brzuch! Oszaleje do tej 7 rano w robocie... @ puka do drzwi jak oszalała. A gdzie tu jeszcze przetrzymać kilka dni,,, bo dziś pastylki 2 ostatnie Luteiny...
Koszmar!!

Po owu to ja nie mam zaparć, generalnie problem zaparć minął mi jak się wyprowadziłam z domu rodzinnego ;) Uff i całe szczęście!
A gdzie wgl pracujesz? Ze tak na nocki?
A ja sie obudzilam i spac nie moge :D

Dziewczyny! Nie wiem na ile to widzicie na zdjęciu , ale jest 😍
(Wczoraj o 10 rano beta 2,38 a dzisiaj test o czuł 25 - wczoraj nie było nawet cienia cienia)

Załączniki

• 50392137-2FE5-404D-916D-55AF5D26213F.jpeg
    50392137-2FE5-404D-916D-55AF5D26213F.jpeg
    394,4 KB · Wyświetleń: 146
  • 520AC86B-E4B8-4896-A498-BBF14E1EB1A8.jpeg
    520AC86B-E4B8-4896-A498-BBF14E1EB1A8.jpeg
    524,7 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Do góry