Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej , dzisiaj mam 32dc . Zrobiłam test dzisiaj po pracy i....
objawy to: ciągniecie w podbrzuszu , ból piersi ale tylko przy dotyku i zaczęły mi wyskakiwać pryszcze ( więcej niż zwykle ) , wzdęcia . Troszkę mnie martwi ten ból podbrzusza
Piękne kreseczki, cudownie
Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona
EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! Gnojek chyba się zadomowił
Ten hormonik może robić szwindal i podnosi się w ciąży
I co to za śliczna betka mmm...
Nie martw się jak jau mnie wyszło 140.
To witamy kolejną mamuśke na pokładzie
Gratulacje kobiteczki!
Wybaczcie @ mi idzie, hormony szaleją... ale to piękne, że się komuś udaje...
Dziewczyny, dzięki, że jesteście ❤❤❤
To nas zakichany obowiązek
Apropo gotowania przez panów to mój też przychodzi na gotowca. Naczynia tylko ogargnie (czytaj wstawi do zmywary ) i swoje zrobi.
Ale coś go ostatnimi czasy bierze na gotowanie... zaczeło się od tortów i zrobił pierwszy mamie na Wigilie (miała urodziny wtedy) potem jeszcze ze dwa rodzinie porobił, Nawet się deklarował, że mi jakiś zrobi (może) na walentyki. U niego może to raczej nie także nie licze Z niego romantyk jak ze mnie księgowa . Teraz ostatnio pizze też robił ze dwa razy...
A ja grzecznie jem, żeby nie zniechęcać
Co do żelu też używam, niby piszą, że powinno regulować pH. Ziaji jest OK, ale teraz mam jakiś inny (nazwy nie pamiętam, bo siedze w robocie na nocy teraz)
Jeju... jak mnie boli brzuch! Oszaleje do tej 7 rano w robocie... @ puka do drzwi jak oszalała. A gdzie tu jeszcze przetrzymać kilka dni,,, bo dziś pastylki 2 ostatnie Luteiny...
Koszmar!!
Po owu to ja nie mam zaparć, generalnie problem zaparć minął mi jak się wyprowadziłam z domu rodzinnego Uff i całe szczęście!