reklama
Maxi89
Fanka BB :)
Każdy ma swój inny sposób, ja też w pewnym momencie miałam nawet pretensje do męża, że ze mną o pewnych rzeczach nie rozmawia, ale on tak właśnie sobie radził z naszą tragedią - próbował wrócić do świata „żywych”.Dziękuje Ci bardzo❤ Wspiera mnie czasami, ale w większości czasu milczy , ale nie mam o to żalu do niego wiem ze to jest jego sposób na poradzenie sobie z tymi całymi staraniami o dziecko i brakiem go
Maxi89
Choruję na niedoczynność tarczycy 16 lat i myślę, że tarczyca nie powinna iść w odstawkę. To tylko moja sugestia. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem prowadzącym ciąże. Albo każe Ci „olać” albo działać.Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona
EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! Gnojek chyba się zadomowił
Maxi89
A reszty wyników gratuluję piękna Beta. Maluszkowi chyba u Ciebie dobrzeBoże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona
EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! Gnojek chyba się zadomowił
Smerfetka94
Moj
Ja normalnie nie. W tym cyklu tak średnio :/Wy tak o jedzeniu... A ja trochę z innej beczki... Macie zaparcia po owu?
Verona26
U mnie obstawiam jajówe [emoji23][emoji23][emoji23]
mój jakby mial mi zrobic kolacje to bylyby to Berlinki polane kechupem
Verona26
Jesteś pewna że mu zoperowali tylko kręgosłup?! [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój po operacji kręgosłupa zmienił się nie do poznania [emoji16] jest tak jakbyśmy się na nowo w sobie zakochali i świata poza sobą nie widzieli [emoji134][emoji134][emoji134] dzisiaj wróciłam z pracy to zrobił kolację, wino, przygaszone światło, pomógł mi się rozebrać [emoji23] no inny facet [emoji3590]
Verona26
Nie wie jak wpływa na plemniki i czy WGL Ale używam... kupuje w Biedrze [emoji4]
Dziewczyny naszła mnie taka myśl pod prysznicem, może głupia [emoji28] aleeee... czy używacie płynu do higieny intymnej jak tak to jakiego? Czy myślicie ze ma on wpływ na plemniki w jakiś sposób? [emoji2960][emoji3166][emoji2955]
Verona26
Ja nigdy nie miałam z tym problemów, ale teraz niestety się to zmieniło...[emoji57][emoji2356]
Wy tak o jedzeniu... A ja trochę z innej beczki... Macie zaparcia po owu?
reklama
I na jednym i na drugim widzę krechę. Nie cień. Tylko zaróżowioną krechę. Pinkom nie wierzę. Mam jeszcze jeden chyba go do badan nad testami oddam [emoji6]Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał.
Test z soboty w południe
Zobacz załącznik 1079196
Test z niedzieli rano
Zobacz załącznik 1079197
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam [emoji848]