reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziękuje Ci bardzo❤ Wspiera mnie czasami, ale w większości czasu milczy , ale nie mam o to żalu do niego wiem ze to jest jego sposób na poradzenie sobie z tymi całymi staraniami o dziecko i brakiem go :(
Każdy ma swój inny sposób, ja też w pewnym momencie miałam nawet pretensje do męża, że ze mną o pewnych rzeczach nie rozmawia, ale on tak właśnie sobie radził z naszą tragedią - próbował wrócić do świata „żywych”.

Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona 🙄

EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! 🤩🤩🤩 Gnojek chyba się zadomowił 🙈
Choruję na niedoczynność tarczycy 16 lat i myślę, że tarczyca nie powinna iść w odstawkę. To tylko moja sugestia. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem prowadzącym ciąże. Albo każe Ci „olać” albo działać.

Boże dziewczyny ratujcie. Czy to jest w normie? Pogorszyła mi się od razu tarczyca masakra może ja powinnam wczesniej jeszcze isć do endokrynologa? Jestem przerażona 🙄

EDIT: tarczyca idzie w odstawkę jak zdałam sobie sprawę, że progesteron ładny a beta 348 !! 🤩🤩🤩 Gnojek chyba się zadomowił 🙈
A reszty wyników gratuluję 😀 piękna Beta. Maluszkowi chyba u Ciebie dobrze 😘

Jesteś pewna że mu zoperowali tylko kręgosłup?! [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój po operacji kręgosłupa zmienił się nie do poznania [emoji16] jest tak jakbyśmy się na nowo w sobie zakochali i świata poza sobą nie widzieli [emoji134][emoji134][emoji134] dzisiaj wróciłam z pracy to zrobił kolację, wino, przygaszone światło, pomógł mi się rozebrać [emoji23] no inny facet [emoji3590]

Nie wie jak wpływa na plemniki i czy WGL Ale używam... kupuje w Biedrze [emoji4]
Dziewczyny naszła mnie taka myśl pod prysznicem, może głupia [emoji28] aleeee... czy używacie płynu do higieny intymnej jak tak to jakiego? Czy myślicie ze ma on wpływ na plemniki w jakiś sposób? [emoji2960][emoji3166][emoji2955]

reklama
Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał.
Test z soboty w południe
Zobacz załącznik 1079196
Test z niedzieli rano
Zobacz załącznik 1079197
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam [emoji848]
I na jednym i na drugim widzę krechę. Nie cień. Tylko zaróżowioną krechę. Pinkom nie wierzę. Mam jeszcze jeden chyba go do badan nad testami oddam [emoji6]

Do góry