reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Po takich krechach nic dziwnego, że taki wynik :) i progesteron też piękny [emoji3531]
@Mimi
Zgadza się, dziękuję [emoji3590] Teraz będzie chwila prawdy pojutrze po dwóch dniach [emoji4] Progesteron 38 z hakiem przy normie 11-44, więc może można będzie duphaston odstawić, ale to już gine zadecyduje [emoji4]

reklama
Po takich krechach nic dziwnego, że taki wynik :) i progesteron też piękny [emoji3531]
Dzięki 😍 Nie spodziewałam się takiej bety! Celowałam, że będzie tak 35, max 55. Oczy mi zbielały jak dostałam wyniki! 348 naprawdę szok. Gościu się zadomowił trochę 🙈 Na razie dobrze nam razem 😊 Jakaś taka spokojna wewnętrznie się zrobiłam, mam nadzieję, że będzie dobrze 😊

Dzisiejszy poranny test 25 płytkowy wcale nie był taki ciemny - kreska testowa była jaśniejsza niż kontrolna a tu proszę jaki poziom bety 😃

Dziewczyny, mogę prosić o odpowiedź te które brały antykoncepcję. Po jakim czasie wyregulowały wam się cykle i wróciła owulacja? Ja dzisiaj 2 dc, 4 cs. Wiem że pisała tu jedna z was że w czwartym cyklu wróciła jej owulacja. Czy robiłyście monitoring? Ja się w tym cyklu wybieram. Do tego zamówiłam na allegro testy owu. W zeszłym cyklu robiłam tylko do 23 dc a okazuje się że prawdopodobnie miałam owu jeśli wgl to w 25, 26 dc.
Mi wróciła owu już w pierwszym cyklu, ale tabletki brałam tylko trzy miesiące, więc może to ma znaczenie..

Z tego co wiem tak to nie działa. Nie bez powodu mówią że po latach brania antykoncepcji kobieta jest mniej płodna bo ma mniejszą rezerwę jajnikową.
To ja🙋🏼‍♀️ Tabletki anty brałam od 18 do 24 roku życia bez przerw. Odstawienie, leczenie metforminą i duphastonem, 14 cykli starań. Tabletki nie przekreślają wszystkiego 😊 Organizm ładnie się regeneruje, choć to też oczywiście zależy od wieku

Czy macie jakieś doświadczenia z braniem luteiny dopochwowo? Wczoraj zaaplikowalam pierwszy raz, a dziś mam krwawienie jak na początek @. To 19 dc. Dziwne...

Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał.
Test z soboty w południe
20200208_115653.jpg
Test z niedzieli rano
20200209_094131.jpg
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam 🤔

Ostatnia edycja:
Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał
Zobacz załącznik 1079196
Test z soboty w południe
Zobacz załącznik 1079197
Ten z niedzieli rano
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam [emoji848]

Ja na pinku widzę cień [emoji848]

reklama
Do góry