reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Po takich krechach nic dziwnego, że taki wynik :) i progesteron też piękny [emoji3531]
@Mimi
Zgadza się, dziękuję [emoji3590] Teraz będzie chwila prawdy pojutrze po dwóch dniach [emoji4] Progesteron 38 z hakiem przy normie 11-44, więc może można będzie duphaston odstawić, ale to już gine zadecyduje [emoji4]

reklama
Po takich krechach nic dziwnego, że taki wynik :) i progesteron też piękny [emoji3531]
Dzięki 😍 Nie spodziewałam się takiej bety! Celowałam, że będzie tak 35, max 55. Oczy mi zbielały jak dostałam wyniki! 348 naprawdę szok. Gościu się zadomowił trochę 🙈 Na razie dobrze nam razem 😊 Jakaś taka spokojna wewnętrznie się zrobiłam, mam nadzieję, że będzie dobrze 😊

Dzisiejszy poranny test 25 płytkowy wcale nie był taki ciemny - kreska testowa była jaśniejsza niż kontrolna a tu proszę jaki poziom bety 😃

Dziewczyny, mogę prosić o odpowiedź te które brały antykoncepcję. Po jakim czasie wyregulowały wam się cykle i wróciła owulacja? Ja dzisiaj 2 dc, 4 cs. Wiem że pisała tu jedna z was że w czwartym cyklu wróciła jej owulacja. Czy robiłyście monitoring? Ja się w tym cyklu wybieram. Do tego zamówiłam na allegro testy owu. W zeszłym cyklu robiłam tylko do 23 dc a okazuje się że prawdopodobnie miałam owu jeśli wgl to w 25, 26 dc.
Mi wróciła owu już w pierwszym cyklu, ale tabletki brałam tylko trzy miesiące, więc może to ma znaczenie..

Z tego co wiem tak to nie działa. Nie bez powodu mówią że po latach brania antykoncepcji kobieta jest mniej płodna bo ma mniejszą rezerwę jajnikową.
To ja🙋🏼‍♀️ Tabletki anty brałam od 18 do 24 roku życia bez przerw. Odstawienie, leczenie metforminą i duphastonem, 14 cykli starań. Tabletki nie przekreślają wszystkiego 😊 Organizm ładnie się regeneruje, choć to też oczywiście zależy od wieku

Czy macie jakieś doświadczenia z braniem luteiny dopochwowo? Wczoraj zaaplikowalam pierwszy raz, a dziś mam krwawienie jak na początek @. To 19 dc. Dziwne...

Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał.
Test z soboty w południe
20200208_115653.jpg
Test z niedzieli rano
20200209_094131.jpg
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam 🤔

Ostatnia edycja:
Nie dam rady już Was nadrobić, niestety. Ja dzisiaj od rana na wyjeździe służbowym i niedawno wróciłam.
I sama już nie wiem, co myśleć... w weekend blada kreseczka była A dziś rano pink nic nie pokazał
Zobacz załącznik 1079196
Test z soboty w południe
Zobacz załącznik 1079197
Ten z niedzieli rano
Z dziś nawet zdjęcia nie robiłam, bo nie warto
Jutro rano jadę na betę, bo niektóre z Was pisały, że te pinki to o kant d**y rozbić, ale niestety w aptece tylko to było.
Dziś 13dpo, 30dc. Wgl ciągle mam jakiś taki wodnisty śluz jakby ze mnie cieklo, nigdy tak nie miałam [emoji848]

Ja na pinku widzę cień [emoji848]

reklama
Do góry