reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aż strach się bać... [emoji23][emoji23][emoji23]
uroki bycia w domu w takich godzinach - mnie się kiedyś wydawało że praca na home office jest cudowna, cisza, spokój [emoji3590]
a w realu słuchać było koszenie trawników, ścinanie żywopłotów, okrzyki kurierów... i trzymacie zamkniętych okien bo w takich godzinach były opryski na komary [emoji14] także poczekaj na lato, będzie gorzej :p

reklama
Super! Gratulacje! [emoji173][emoji7] Brzuchem się nie martw To Chyba normalne bo też tak mam [emoji173][emoji7]
Hej , dzisiaj mam 32dc . Zrobiłam test dzisiaj po pracy i....
objawy to: ciągniecie w podbrzuszu , ból piersi ale tylko przy dotyku i zaczęły mi wyskakiwać pryszcze ( więcej niż zwykle ) , wzdęcia . Troszkę mnie martwi ten ból podbrzusza [emoji3166]

Hej , dzisiaj mam 32dc . Zrobiłam test dzisiaj po pracy i....
objawy to: ciągniecie w podbrzuszu , ból piersi ale tylko przy dotyku i zaczęły mi wyskakiwać pryszcze ( więcej niż zwykle ) , wzdęcia . Troszkę mnie martwi ten ból podbrzusza [emoji3166]
Całkiem normalny objaw na początku ciąży. Może towarzyszyć co jakiś czas w okolicy terminu @

Ja bym bardzo chciała urodzić w grudniu, uwielbiam czas świat [emoji7]
u nas jak sie teraz nie uda,to "świrujemy" jeszcze w lutym,w marcu zrobimy przerwe,bo kategorycznie nie chce rodzić w grudniu,wiecie zawsze mysle o tym ,ze sa swieta,sylwester itd.pewnie lekarz bedzie miał wolne,reszta "wyluzuje" przyjdzie do pracy na bani [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] takie jakies zakręty w głowie[emoji23] nadaje się do psychiatryka [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A jak sie czujesz wgl? Bo mnie to ciagnie w jajnikach ewidentnie i to juz od kilku dni dlatego mysle ze moze cos sie dziac :-) normalnie tak mam dzien przed @

Od owulacji dokuczał mi jajnik lewy ale od dzisiaj boli mnie bardzo. Właśnie spędziłam przez niego pół godziny w wannie :p
To taka główna różnica od normalnego cyklu.
I piersi - bolą same z siebie a nie przy dotyku , to też jest nowe :)
Kiedy robisz betę ?

Do góry