reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zdjecie poporsze[emoji173][emoji173][emoji173]
Nie rozumie jak możesz tak się chwili bez dowodów [emoji23][emoji23]
Oby dziewczyny! Chociaż wiadomo jak to jest, trzeba zobaczyć na własne oczy :D Dlatego dziś rano zrobiłam test płytkowy 25, bo pomyślałam sobie: a co jak tamten był zepsuty? [emoji23]

Zdjecie poporsze[emoji173][emoji173][emoji173]
Nie rozumie jak możesz tak się chwili bez dowodów [emoji23][emoji23]
Wstawiałam rano! :D

Łap:

To BabyBoom (tematycznie :D) czułość 25, dziś rano po dosłownie kilku godzinach snu, mocz nie był zbyt gęsty:

CDB0DAFF-78AD-4D93-9EAB-42742078A9E8.jpeg

Piękne kreski. Będziesz miała bardzo wysoka bete [emoji7][emoji7][emoji7] Ja mojostatni 25 co robiłam wczoraj biedronkowy miał tłuste krechy Ale po prawie 2 tyg od terminu, więc zaczynam wariowac! [emoji2356][emoji2356] Dziś mam dzień zalamki czy wszystko ok.
Wstawiałam rano! :D

Łap:

To BabyBoom (tematycznie :D) czułość 25, dziś rano po dosłownie kilku godzinach snu, mocz nie był zbyt gęsty:

Zobacz załącznik 1078985

U mnie coraz więcej sluzu. Juz nawet na bieliźnie zostaje. I jest taki jak podczas tej "infekcji"
Do tego brzuch pobolewa...
Aaaaaaaaa le jaja :D
Jade dzisiaj na zakupy, jak mam przejsc obojetnie oboj apteki? :D

Piękne kreski. Będziesz miała bardzo wysoka bete [emoji7][emoji7][emoji7] Ja mojostatni 25 co robiłam wczoraj biedronkowy miał tłuste krechy Ale po prawie 2 tyg od terminu, więc zaczynam wariowac! [emoji2356][emoji2356] Dziś mam dzień zalamki czy wszystko ok.
Na pewno wszystko OK! Ale rozumiem Twoje myślenie - ja zaczęłam się już zastanawiać czy to dobrze, jeśli ta beta taka wysoka będzie teraz na początku 😳 Coś tam kiedyś usłyszałam oczywiście o diagnozowaniu zespołu Downa w ten sposób i teraz takie myśli wracają, ale chyba niepotrzebnie przewidujemy najgorsze, że coś jest nie tak. Musi być wszystko dobrze!

Gratulację 2 kreseczek:) wczorajsza twoja relacja wzruszyła mnie na maksa
emoji847.png
Napisałaś później jak wyglądał twój cykl. Znalazłam wspólny mianownik i lampka mi się zaswiecila.Dzis z rana zrobiłam Test i wyszedł pozytywnie:) Mam 35 lat i już tracilam nadzieję.Zrobiłam dziś betę i zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam wszystkie Staraczki i życzę 2 kreseczekZobacz załącznik 1078842

Co za przepiękna krecha!
Gratulacje!

Zachodżta w ciąże w tym miesiącu, bo potem zaczyna sie mój miesiąc i ściągam chmury burzowe na forum 😂 😂 😂

I na Twoją betke czekamy w takim razie ;)

Bomba dziewczyny!!

Ide na usg dopiero w marcu, naraziemam brać furaginę

Że on w ogóle nic złego w tych wynikach nie widzi, mam brać furaginę 3xdziennie i usg zrobić 🤔

@Wesoła_Aga jak w ogóle u Ciebie z Twoim ?
Dogadaliście się?
Mam tyle stron do nadrobienia że chyba dopiero jak znajdę to znajdę na to czas 😅

Raczej bez zmian. Tyle, że spokojniej ze sobą gadamy a nie drzemy sie na siebie.

@ewka7777
Chciałabym takie pobudki przytulankowe... Pomarzyć sobie mogę 🙄 🙄

Tak piszecie o tym śluzie owu że przezroczysty, że biały że coś...

A ja mam wiecznie żółty 🤔 🤔 🤔 NIby lekarz mówi, że jest OK, nie ma infekcji czy czegoś...

reklama
Do góry