reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hahaha uwielbiam Cię!!!:D Ja bym nie chciała w listopadzie [emoji1745]
u nas jak sie teraz nie uda,to "świrujemy" jeszcze w lutym,w marcu zrobimy przerwe,bo kategorycznie nie chce rodzić w grudniu,wiecie zawsze mysle o tym ,ze sa swieta,sylwester itd.pewnie lekarz bedzie miał wolne,reszta "wyluzuje" przyjdzie do pracy na bani [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] takie jakies zakręty w głowie[emoji23] nadaje się do psychiatryka [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ej ja mam podobnie[emoji23][emoji23] przy pierwszych staraniach chciałam rodzic na wiosne :)
Ale teraz po stratach byle donosić i dzieciątko było zdrowe [emoji4][emoji4]
u nas jak sie teraz nie uda,to "świrujemy" jeszcze w lutym,w marcu zrobimy przerwe,bo kategorycznie nie chce rodzić w grudniu,wiecie zawsze mysle o tym ,ze sa swieta,sylwester itd.pewnie lekarz bedzie miał wolne,reszta "wyluzuje" przyjdzie do pracy na bani [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] takie jakies zakręty w głowie[emoji23] nadaje się do psychiatryka [emoji23][emoji23][emoji23]

A to kutasiarze 😠 czemu obcięli? Jakaś jednorazowa akcja czy tak na stałe?
I będziesz całkiem zabawnym moherem, nawet jeśli 😂 (a wiem, że nie będziesz bo będziesz hot babcia 😉)

Obcieli na stałe... Zabrali dodatki ... 😡

Wtedy wdrozymy plan B.
Czyli testem w łeb
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

😂😂🤣🤣

Nie możesz mu zrobić jakiejś awarii ciepłej wody czy coś żeby szybciej wyszedł? 🙈😂

🤣🤣🤣

Co tu się działo jak mnie nie było... padłam po 23 ;) Cały dzień w robocie 12 h zrobił swoje a dziś idę godzinę wcześniej bo mnie kumpela poprosiła. Świnia nie będę 🐷🐷🐷

Dzięki za poprawę humoru kobitki :) Przyda się! Widzę, że tutaj naprawde spora część staraczek ma pokłady
humoru :)

Dobranoc kochane! Do jutra! ❤ dziękuję za dziś! ❤

Haha! Dokopałam się!

No i się chłop doczekał :)

Dbaj o siebie o dzieciątko, dużo odpoczywaj i niech skarbek Ci rośnie :) a potem niech łobuzuje ;) 😭

Obcieli na stałe... Zabrali dodatki ... 😡

😂😂🤣🤣

🤣🤣🤣

Co tu się działo jak mnie nie było... padłam po 23 ;) Cały dzień w robocie 12 h zrobił swoje a dziś idę godzinę wcześniej bo mnie kumpela poprosiła. Świnia nie będę 🐷🐷🐷

Dzięki za poprawę humoru kobitki :) Przyda się! Widzę, że tutaj naprawde spora część staraczek ma pokłady
humoru :)

Haha! Dokopałam się!

No i się chłop doczekał :)

Dbaj o siebie o dzieciątko, dużo odpoczywaj i niech skarbek Ci rośnie :) a potem niech łobuzuje ;) 😭
Dziękuję kochana ❤️ Takie to wszystko nierealne, że ktoś do mnie kieruje takie słowa... 😍

Wyników badań jeszcze nie ma, czekam jak na szpilkach😊

Po badaniu, udało się, pierwsza stówka na bombelka poszła haha Już następna badania robię w pakiecie 😂 BetaHCG musiałam zrobić w przychodni nieobjętej pakietem, bo najbliżej, to od razu już wzięlam TSH i progesteron bo przy niedoczynności i duphastonie to chyba trzeba! Około 19:00 wyniki 😊

No dobra maraton czekania odpalamy po raz drugi... Teraz to będą długie reklamy 😂 z naciskiem na niebieskie pastylki dla panów :rofl:

(Był taki kawał. Stoją harcerze przy stercie patyków w lesie, próbują rozpalić ognisko. W końcu jeden do drugiego: wrzuciliśmy tu już 3 opakowanie Braveranu a ten konar nadal nie chce zapłonąć)

Ja mogę wypić tak ze 3 latte w ciągu dnia co nie? 😅 Zaczynam już się zastanawiać, a rano bałam się kasłać, że wykaszlę dziecko hahahaha 🤷🏼‍♀️

M.wczoraj się udał- taki happy i w ogóle a potem „ale ty jeszcze kilka razy musisz zrobić takie testy tak?” Haha jak oni nie mają totalnie o niczym pojęcia 😂🙈

Oh jaki uroczy partner/mąż 😂 😂 Chłopy są bezbłędne.

Moja mama miala 19 l jak była ze mna w ciąży i tak mi opowiada, że się bała tacie powiedzieć (18 lat miała jak jej walizki postawili za drzwi i radz se) siedziała w parku na ławce kilka h i się stresowała. Tata zszedł do parku zawołał mamę na górę ale nie umiała mu powiedzieć a tata nic nie kumał. Zrobila tam coś w domu a mam znów usiadła na tej samej ławce :)
W końcu tata po znów iluś h nieobecności żonki zszedł do parku i zapytał no co sie stało? chodż do domu. Jakoś to wspólnie rozwiążemy itp.

Mama go informuje co i jak...

I jaka rekacja???

...

"a to moje?"

😂😂😂

Ja w sierpniu dokładnie 13mialam zabieg [emoji22], czekałam 2 m-c by zacząć się starać na nowo. Chociaż lekarz mówil że lepiej 3 m-c.Mam nadzieję że u Ciebie wszystko się ułoży tak jak sobie tego życzysz [emoji5]
O Boze , jestes moja nadzieja[emoji3059]
A tak całkiem serio czuje że się nie udało,aczkolwiek to byłby pierwszy strzał odrazu bez miesiączki po poronieniu.
Dziś mam wizytę u lekarza ,ma dać wskazówkę co do badań ...

reklama
No dobra maraton czekania odpalamy po raz drugi... Teraz to będą długie reklamy 😂 z naciskiem na niebieskie pastylki dla panów :rofl:

(Był taki kawał. Stoją harcerze przy stercie patyków w lesie, próbują rozpalić ognisko. W końcu jeden do drugiego: wrzuciliśmy tu już 3 opakowanie Braveranu a ten konar nadal nie chce zapłonąć)

Oh jaki uroczy partner/mąż 😂 😂 Chłopy są bezbłędne.

Moja mama miala 19 l jak była ze mna w ciąży i tak mi opowiada, że się bała tacie powiedzieć (18 lat miała jak jej walizki postawili za drzwi i radz se) siedziała w parku na ławce kilka h i się stresowała. Tata zszedł do parku zawołał mamę na górę ale nie umiała mu powiedzieć a tata nic nie kumał. Zrobila tam coś w domu a mam znów usiadła na tej samej ławce :)
W końcu tata po znów iluś h nieobecności żonki zszedł do parku i zapytał no co sie stało? chodż do domu. Jakoś to wspólnie rozwiążemy itp.

Mama go informuje co i jak...

I jaka rekacja???

...

"a to moje?"

😂😂😂
Hahaha 😂😂😂🙈 No ja nie mogę z tymi ich reakcjami 😂 Niemożliwi są 😂❤️

Do góry