Mikstura
Fanka BB :)
Między 25-31[emoji1787] Ale w tym cyklu zaczynam testy owulacyjne [emoji2484]
Oo..helloł Iludniowe cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo..helloł Iludniowe cykle?
Ja też z testami będę działać, no to jedziemyMiędzy 25-31[emoji1787] Ale w tym cyklu zaczynam testy owulacyjne [emoji2484]
Ja też z testami będę działać, no to jedziemy
kochana najwieksze szanse na zajscie w ciaze sa wlasnie po poronieniu bo hormony nie zdazyly jeszcze zejsc do zera. Ja poronilam 30 wrzesnia, niecaly tydzien krwawienia, w zasadzie jak normalna miesiaczka, 23 pazdziernika mialam owulacje (mam dlugie cykle 35-39) nie dostalam juz miesiaczki... dzisiaj 17+6 takze trzymam mocno kciuki!!! najwazniejsze to wierzyc, ze bedzie dobrze!O Boze , jestes moja nadzieja[emoji3059]
A tak całkiem serio czuje że się nie udało,aczkolwiek to byłby pierwszy strzał odrazu bez miesiączki po poronieniu.
Dziś mam wizytę u lekarza ,ma dać wskazówkę co do badań ...
Właśnie czytałam o tym i na to licze po cichu jednak słyszałam wiele razy że są problemy z owulacja właśnie po poronieniu. Jednak jak widać na załączonym obrazku staramy się dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]i nie odpuszczamy ani dnia. Ten Ovarin chyba wzmaga chęci hahahakochana najwieksze szanse na zajscie w ciaze sa wlasnie po poronieniu bo hormony nie zdazyly jeszcze zejsc do zera. Ja poronilam 30 wrzesnia, niecaly tydzien krwawienia, w zasadzie jak normalna miesiaczka, 23 pazdziernika mialam owulacje (mam dlugie cykle 35-39) nie dostalam juz miesiaczki... dzisiaj 17+6 takze trzymam mocno kciuki!!! najwazniejsze to wierzyc, ze bedzie dobrze!
nooo z takich boboseksow musi byc dzidzius ❤ ❤ ❤Właśnie czytałam o tym i na to licze po cichu jednak słyszałam wiele razy że są problemy z owulacja właśnie po poronieniu. Jednak jak widać na załączonym obrazku staramy się dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]i nie odpuszczamy ani dnia. Ten Ovarin chyba wzmaga chęci hahaha Zobacz załącznik 1078946
Oby kochana,oby!nooo z takich boboseksow musi byc dzidzius [emoji173] [emoji173] [emoji173]
i bardzo dobre podejscie... Jan Paweł II powiedzial kiedys: "Nienarodzone dzieci nie odchodzą, One tylko zmieniaja date swojego przyjscia na swiat" i tego tzreba sie trzymac!!!Oby kochana,oby!
I jakby się miało coś przesunąć jedziemy dalej [emoji23][emoji23]