reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O Boze , jestes moja nadzieja[emoji3059]
A tak całkiem serio czuje że się nie udało,aczkolwiek to byłby pierwszy strzał odrazu bez miesiączki po poronieniu.
Dziś mam wizytę u lekarza ,ma dać wskazówkę co do badań ...
kochana najwieksze szanse na zajscie w ciaze sa wlasnie po poronieniu bo hormony nie zdazyly jeszcze zejsc do zera. Ja poronilam 30 wrzesnia, niecaly tydzien krwawienia, w zasadzie jak normalna miesiaczka, 23 pazdziernika mialam owulacje (mam dlugie cykle 35-39) nie dostalam juz miesiaczki... dzisiaj 17+6 takze trzymam mocno kciuki!!! najwazniejsze to wierzyc, ze bedzie dobrze!

kochana najwieksze szanse na zajscie w ciaze sa wlasnie po poronieniu bo hormony nie zdazyly jeszcze zejsc do zera. Ja poronilam 30 wrzesnia, niecaly tydzien krwawienia, w zasadzie jak normalna miesiaczka, 23 pazdziernika mialam owulacje (mam dlugie cykle 35-39) nie dostalam juz miesiaczki... dzisiaj 17+6 takze trzymam mocno kciuki!!! najwazniejsze to wierzyc, ze bedzie dobrze!
Właśnie czytałam o tym i na to licze po cichu jednak słyszałam wiele razy że są problemy z owulacja właśnie po poronieniu. Jednak jak widać na załączonym obrazku staramy się dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]i nie odpuszczamy ani dnia. Ten Ovarin chyba wzmaga chęci hahaha
Screenshot_2020-02-11-13-45-48-409_com.popularapp.periodcalendar.jpeg

Właśnie czytałam o tym i na to licze po cichu jednak słyszałam wiele razy że są problemy z owulacja właśnie po poronieniu. Jednak jak widać na załączonym obrazku staramy się dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]i nie odpuszczamy ani dnia. Ten Ovarin chyba wzmaga chęci hahaha Zobacz załącznik 1078946
nooo z takich boboseksow musi byc dzidzius ❤ ❤ ❤

Witam Was Wszystkie cieplutko :-)

@bleucoco i @Alina 88 serdecznie Wam gratuluje pozytywnych testow i tych emocji z tym zwiazanych :-)

U mnie dzis 26 dc i " gryzie i szczypie" mnie jajnik z ktorego mialam owu. Dzis prawdopodobnie 11 dni po.A doszlo do niej napewno bo bylam na monitoringu. Ale to ze cokolwiek sie udalo to w to nie wierze ze wzgledu na wyniki cyto w ktorych byly liczne komorki zapalne. Co prawda leczenie wdrozone ale i tak w cuda u siebie nie wierze. Jutro biore ostatniego Dupka i tez bede testowac aby miec pewnosc ze okres przyjdzie ..

reklama
u nas jak sie teraz nie uda,to "świrujemy" jeszcze w lutym,w marcu zrobimy przerwe,bo kategorycznie nie chce rodzić w grudniu,wiecie zawsze mysle o tym ,ze sa swieta,sylwester itd.pewnie lekarz bedzie miał wolne,reszta "wyluzuje" przyjdzie do pracy na bani 😂😂😂😂 takie jakies zakręty w głowie😂 nadaje się do psychiatryka 😂😂😂

Do góry