sundee23
Fanka BB :)
Robiłam wczoraj i powtórzę za dwa tygodnie bo wyszedl jakiś dziwnyTo co, tescik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam wczoraj i powtórzę za dwa tygodnie bo wyszedl jakiś dziwnyTo co, tescik?
U nas było co drugi dzień [emoji14]Jak u Was wogole wygladaja dni plodne i seks? Chodziennie?
Bo my ostatnio prawie codziennie a w cyklu w ktorym sie udało chyba raz przed owu..
Pokaz fotke23dc jakies 6/7 dpo za wcześnie na test... Ale zrobiam bo niewytrzymalam sama nie wiem czy cos tam bylo wydaje mi sie ze jak byl "mokry" to coś widziałam a jak wysechl to niekoniecznie, za wcześnie :/
Do 36 h bedzieWczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?
Zrob testU mnie pojawil sie sluz..
No i chyba czuje sutki. Takie dziwne szczypanie przez kilka sekund.Zrob test
Nawet cienia nie ma?No i chyba czuje sutki. Takie dziwne szczypanie przez kilka sekund.
Zrobilam przed chwila. Biel ;D