reklama
Myślę że na test za wcześnie stąd taki wynik. Ja jestem 3dni przed @ różowe plamienie miałam w niedziele co mogłoby sugerować zagnieżdżenie zarodka a test który dziś zrobiłam fakt faktem nie z porannego moczu ale po ponad 3godzinach nie sikania wyszedł negatywny. Pobolewa mnie brzuch i zalewa mnie momentami biały śluz pozatym nic mi wiecej nie dolega. Tylko tak się zastanawiam skoro beta HCG powinna się pojawić we krwi po 48h od zagnieżdżenia to czy jest to jednoznaczne z pojawieniem się go w moczu. Kiedyś czytałam, że od ujawnienia się w hormonu we krwii w kolejnych 48h pojawia się dopiero w moczu.No i chyba czuje sutki. Takie dziwne szczypanie przez kilka sekund.
Zrobilam przed chwila. Biel ;D
Smerfetka94
Fanka BB :)
Raczej nieNawet cienia nie ma?
Smerfetka94
Tak wiem ze wcześnieMyślę że na test za wcześnie stąd taki wynik. Ja jestem 3dni przed @ różowe plamienie miałam w niedziele co mogłoby sugerować zagnieżdżenie zarodka a test który dziś zrobiłam fakt faktem nie z porannego moczu ale po ponad 3godzinach nie sikania wyszedł negatywny. Pobolewa mnie brzuch i zalewa mnie momentami biały śluz pozatym nic mi wiecej nie dolega. Tylko tak się zastanawiam skoro beta HCG powinna się pojawić we krwi po 48h od zagnieżdżenia to czy jest to jednoznaczne z pojawieniem się go w moczu. Kiedyś czytałam, że od ujawnienia się w hormonu we krwii w kolejnych 48h pojawia się dopiero w moczu.
Qwertyy77
Dokładnie, tak jak piszesz. Trzy ostatnie ciaze moich koleżanek wyszły na teście od 5 do 7 dni po spodziewanej @. Także nie łamać sięZ resztą ile kobiet tyle opinii i historii z tego co zdążyłam przejrzeć forum to niektórym ciąża nie wychodziła na sikancach do tygodnia po terminie@ a w ciąży były.
Smerfetka94
Omg..chyba jednak cos widze.
Ale.czy to TO.
moze.testowa.....
Rano powtarzam
Ale.czy to TO.
moze.testowa.....
Rano powtarzam
Człowiek się nakręca bo niektórym wychodzą testy kilka dobrych dni przed przewidywana @ a tu robisz bo też byś chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski masz nadzieję a tu zong bo negatywny szkoda że nie u wszystkich to tak nie działa że pokazuje wcześniej
reklama
Qwertyy77
PokażOmg..chyba jednak cos widze.
Ale.czy to TO.
moze.testowa.....
Rano powtarzam