reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Zwariowałam czy ja dopiero będę miała owulację 😲😲

Załączniki

• IMG_20200108_180001_HDR.jpg
    IMG_20200108_180001_HDR.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
reklama
No i chyba czuje sutki. Takie dziwne szczypanie przez kilka sekund.
Zrobilam przed chwila. Biel ;D
Myślę że na test za wcześnie stąd taki wynik. Ja jestem 3dni przed @ różowe plamienie miałam w niedziele co mogłoby sugerować zagnieżdżenie zarodka a test który dziś zrobiłam fakt faktem nie z porannego moczu ale po ponad 3godzinach nie sikania wyszedł negatywny. Pobolewa mnie brzuch i zalewa mnie momentami biały śluz pozatym nic mi wiecej nie dolega. Tylko tak się zastanawiam skoro beta HCG powinna się pojawić we krwi po 48h od zagnieżdżenia to czy jest to jednoznaczne z pojawieniem się go w moczu. Kiedyś czytałam, że od ujawnienia się w hormonu we krwii w kolejnych 48h pojawia się dopiero w moczu.

Myślę że na test za wcześnie stąd taki wynik. Ja jestem 3dni przed @ różowe plamienie miałam w niedziele co mogłoby sugerować zagnieżdżenie zarodka a test który dziś zrobiłam fakt faktem nie z porannego moczu ale po ponad 3godzinach nie sikania wyszedł negatywny. Pobolewa mnie brzuch i zalewa mnie momentami biały śluz pozatym nic mi wiecej nie dolega. Tylko tak się zastanawiam skoro beta HCG powinna się pojawić we krwi po 48h od zagnieżdżenia to czy jest to jednoznaczne z pojawieniem się go w moczu. Kiedyś czytałam, że od ujawnienia się w hormonu we krwii w kolejnych 48h pojawia się dopiero w moczu.
Tak wiem ze wcześnie :)

Ja jutro rano może wybiorę się na betę. Mam jeszcze zapas testów pink o tej większej czułości więc rano jak wstanę to tez zrobię.

Z resztą ile kobiet tyle opinii i historii z tego co zdążyłam przejrzeć forum to niektórym ciąża nie wychodziła na sikancach do tygodnia po terminie@ a w ciąży były.
Dokładnie, tak jak piszesz. Trzy ostatnie ciaze moich koleżanek wyszły na teście od 5 do 7 dni po spodziewanej @. Także nie łamać się :)

reklama
Do góry