reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Człowiek się nakręca bo niektórym wychodzą testy kilka dobrych dni przed przewidywana @ a tu robisz bo też byś chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski masz nadzieję a tu zong bo negatywny szkoda że nie u wszystkich to tak nie działa że pokazuje wcześniej :)
Dokładnie tak jak napisałaś 🙂

My kobiety to mamy specyficzna tendencje do doszukiwania się objawów nawet wmawiania sobie ich. W tamtym cyklu jak odstawilam antykoncepcję miałam wszystkie objawy ciążowe oprócz plamienia łącznie z mlodsciami odrzuceniem od jedzenia, fajek, alkoholu dosłownie wszystkiego byłam pewna że w ciąży jestem mialam zawroty głowy ciągle byłam zmęczona nie chciało mi się kompletnie nic . Cudowne ozdrowienie przyszło jak zrobiłam bete :D która sprowadziła mnie na ziemię swoim zawrotnym wynikiem 0.5:D

W lipcu jak pękła nam gumka dokładnie w 14dc w trakcie przerwy w stosowaniu tabletek objawow nie miałam, jednak jak zobaczyłam cień drugiej kreski w dniu spodziewanej @mimo krwawienia poleciałam na betę z wynikiem 12 zadzwoniłam do ginekolozki złota kobieta wcisnęła mnie na 21 żebym przyjechała zobaczyć co się dzieje i powiedziała tylko jedno Gośka po co ty ten test i betę robiłaś przed terminem okresu ...USG prawidłowe krwawienie typowo miesiączkowe także coś nie zaskoczyło. Szkoda tylko że ciężko wyciągnąć z tego wnioski i mimo nieprzyjemnych przeżyć dalej sie wariuje i testuje przed terminem.

reklama
Macie może tak że w jakiejś fazie cyklu macie wzdęcia i czujecie się takie opuchniete? Czy mi się zgrubło po świętach 😂

Do góry